Online időpontfoglalás
Dr. Jókay Kinga

Dr. Jókay Kinga

gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Well-check
  • Oltási tanácsadás (utazások, elmaradt oltások, alulimmunizált gyermekeknek)
  • Krónikus obstipáció
  • Fejlődésmérés
  • Szeméremajak-összetapadás
  • Gyermekszűrések
  • Traumák, ficamok

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 12:00-17:00
Szerda: 14:00-20:00
Csütörtök: 08:00-14:00
Péntek: 08:00-14:00
Szombat: Változó
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Chicagóban születtem magyar emigránscsaládban. Egyetemi tanulmányaim befejezése után gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam, szakmai és kórházi gyakorlatomat a Chicagói Egyetem Wyler Gyermekkórházában szereztem.

Gyermekszakorvosi diplomám honosítása után, 2002-ben családommal – férjemmel és két lányommal – hazatelepültem, azóta az RMC gyermekgyógyász szakorvosa vagyok.

Rólam mondták

Jókay doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt, még ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk.
37 éves édesanya
A doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt. Hálás vagyok, hogy ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk. Köszönöm!
42 éves édesanya
Nagyon segítőkész volt a diszpécser férfi, akivel először beszeltem. A telefonos konzultáció is megnyugtatott. A személyes vizsgalat során pedig a doktornő alapossága, kedvességé és ahogy a gyerekkel beszelt, Willow először nem sírt az orvosnál. Mindenkinek ajánlani fogom az RMC-t és nem tudom eléggé megköszönni a professzionalizmust és a kedvességet.
32 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?