Online időpontfoglalás
Dr. Horváth  Dávid

Dr. Horváth Dávid

gyermek-gasztroenterológus, gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 8:00-16:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Egyetemi éveimet a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán töltöttem, 2013-ban “cum laude” eredménnyel szereztem meg orvosi diplomámat. Fontos számomra az egész család bevonása a gyógyítási-megelőzési folyamatba, a felmerülő kérdések megvitatása, értelmezése. Az orvosi munka során a türelem és a szakmai alázat alapvető számomra. Lényegesnek tartom továbbá, hogy amennyire csak lehet, személyre szabottan, ne pedig sablonok mentén gyógyítsunk.

Csecsemő- és gyermekgyógyászat, illetve gyermek-gasztroenterológia szakvizsgákkal rendelkezem. Jelenleg az RMC mellett a budapesti Bethesda Gyermekkórházban dolgozom, ahol mindennapi munkám során részt veszek a betegek osztályos és járóbeteg ellátásában.

Alapvetőnek tartom, hogy naprakész legyek a szakterületemen, tudományos kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok, ezen kívül tagja vagyok a Magyar Gyermek-gasztroenterológiai Társaságnak, a Magyar Gyermekorvos Társaságnak, a Magyar Gasztroenterológus Társaságnak, az Európai Gyermek -gasztoenterológiai Társaságnak (ESPGHAN), illetve az Európai Crohn-Colitis Társaságnak (ECCO) is.

Szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek kerékpározni, hobbim amatőr baristaként a kávékészítés.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?