Online időpontfoglalás
Dr. Papp László

Dr. Papp László

gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Védőoltások beadása
  • Általános csecsemő- és gyermekgyógyászat
  • Infektológia
  • Egészségmegőrző vizitek

Rendelési idők:

Hétfő: 16:00-20:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 15:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Általános orvosi tanulmányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végeztem. Csecsemő- és gyermekgyógyász szakképzésben az Amerikai Egyesült Államokban részesültem a Texas Tech University Health Sciences Centerben, további infektológiai irányú képzésemet pedig a New York Presbyterian Hospital – Cornell Universityn végeztem. 1993-ban orvosgyakornokként kezdtem dolgozni Miskolcon, majd kitelepültem az Amerikai Egyesült Államokba. 2002 és 2006 között magyar és külföldi intézményekben egyaránt dolgoztam csecsemő- és gyermekgyógyászként, 2006-tól 2019-ig pedig a louisianai Lafayette-ben a Pediatric Group of Acadiana, LLC gyermekgyógyásza, valamint a Women’s and Children’s Hospital gyermekfertőző konzulense voltam.

Számos amerikai konferencián vettem részt, és több angol, illetve magyar nyelvű publikáció szerzője és társszerzője vagyok. Kiemelt szakmai területem az általános gyermekgyógyászat, valamint a fertőző betegségek diagnosztizálása, kezelése, gondozása a korszerű, bizonyítékokon alapuló orvoslás és egyénre szabott gyógyítás alkalmazásával.

Szabadidőmben szívesen foglalkozom kulináris művészetekkel, zenével, numizmatikával és történelemmel.

Rólam mondták

Több mint 13 éve járunk az RMC-be és azóta is töretlen a magas színvonalú ellátás! Magasan meg vagyunk elégedve mindennel! A gyermekünk miatt látogatjuk az intézményt gyakrabban, de minden alkalommal 110%-an meg vagyunk elégedve! Mindig segített az ellátás és a Doktor Úr is! Köszönjük szépen!
43 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?