Online időpontfoglalás

Nemzetközi Oltóközpont

Az RMC Clinics mint Nemzetközi Oltóközpont a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja a különböző védőoltások beadásával kapcsolatos szolgáltatásokat.

Nemzetközi Oltóközpont

Szem előtt tartva a védőoltással megelőzhető betegségekről és oltóanyagokról szóló legfrissebb információkat, naprakészen várjuk pácienseinket. Biztosítjuk a nemzeti immunizációs programban meghatározott kötelező és választható, illetve az utazáshoz kötődő kötelező és ajánlott oltások beadását gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Teljes körű oltási tanácsadást nyújtunk olyan speciális helyzetekben is, mint a várandósság, a sérült immunitás (kemoterápiás kezelésben, biológiai terápiában, immunszuppresszív terápiában részesülő betegek) vagy utazásra való felkészülés.

Rendelőnkben elérhető védőoltások:

Oltási tanácsadást 18 éven aluliak számára gyermekgyógyászaink biztosítanak.

 

A védőoltással megelőzhető fertőző betegségekről, valamint a gyermek- és felnőttkori védőoltásokról bővebben a www.oltasbiztonsag.hu oldalon olvashat.

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó nemzetközi oltóközpont cikkeinkÖsszes cikk