Online időpontfoglalás
Dr. Papp Eszter Judit

Dr. Papp Eszter Judit

gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 8:00-13:00
Szerda: 14:00-20:00
Csütörtök: 16:00-19:00
Péntek: 8:00-12:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Hiszem és vallom, hogy testi tüneteink hátterét a test, lélek, szellem egységében, holisztikusan kell vizsgálni, támogatni. Hiszem, hogy a betegségeket lehetőleg megelőzni kell, de ha már mégis kialakult egy állapot, akkor csakis e hármas nézőpontból érdemes elindulni visszafordítani és ha lehet, természetes és minőségi segítőkkel. Szülők esetében időt szánva arra, értsék, mit, miért tegyenek magukért, gyermekeikért.

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd a Heim Pál Kórházban kezdtem pályafutásomat. 2009-ben szakvizsgáztam általános csecsemő- és gyermekgyógyászatból, majd 2014-ben gyermektüdőgyógyászatból. Ezt követően a kórházban cisztás fibrózisos gyermekek, illetve ép és szomatomentálisan sérült állami gondozott gyermekek gondozásával foglalkoztam 2021-ig.  

A pszichológia világával saját gyermekeim születése kapcsán kezdtem ismerkedni. Tudásomat 2012-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Integrált szülő-csecsemő konzulens képzésén, majd 2014-től a Wesley János Lelkészképző Főiskolán családkonzultáció szakán mélyítettem. Ekkor jöttem rá, mennyire nem mindegy egy-egy félreértelmezett gondolat / életszituáció az életünkben, mely képes a gyermek egész életére gúzsba kötően, korlátozóan kihatni. Amitől nem tudja, nem meri mindazokat a lehetőségeket kiaknázni, amik benne rejlenek, nem fog tudni úgy szárnyalni az életben.

Emiatt igyekszem megismerni technikákat, melyek segítségével átírhatóak az emberi elmében félresiklott gondolatok, érzetek, jobb irányba fordulhatnak életek. Ilyen pl.: Sleeptalk, gyermekcoaching, hipnózis (a Hypnotism Training Institute of Alberta és a Magyar Hipnózis Akadémián Certified Hypnotherapist képesítést szereztem). Majd találkoztam az illóolajok világával, ami azonnal rabul ejtett. Annál is inkább, mert segítségükkel nemcsak a testre, a fizikai érzetekre, hanem a lélek nehézségeire is lehet hatni. Így 2016-tól sorra végeztem a Panarom Aromaterapeuta Intézet képzéseit. Az illatokkal azóta is tart a szerelem. Sőt, terelődik a gyógynövények és egyéb természetes gyógymódok irányába. Használatukhoz jelenleg fitoterapeuta szakvizsgára készülök.

Mindezek mellett 2010 és 2021 között másodállásban dolgoztam még az Interambulance Egészségügyi és Szolgáltató Zrt. éjszakai és hétvégi gyermekügyeletein, a Medicover Egészségközpont Zrt. Alkotás úti magánklinikáján, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben, és a Doktor24 Medicina Zrt-nél gyermekorvosként, gyermektüdőgyógyászként.

Rólam mondták

Nagyon kedves volt a doktornő, ismeretlenül is egész nap segítette a kislányomat ellátni, nagyon kedvesen vizsgálta őt is, és velem is nagyon szupportív volt, mindent alaposan elmagyarázott. Minden kisbetegnek és anyukának ilyen ellátást kívánok!
30 éves édesanya
Eszter Doktornő mindig meggyógyítja a kislányomat, végtelenül kedves és türelmes, de ami a legfontosabb, hogy meglátja mi a baj és megfelelő gyógyszert kapunk rá. Egy reggeli időpontban voltunk nála és már délutánra jobb volt a helyzet, nem tudok elég hálás lenni a szakértelméért.
36 éves édesanya
Papp Eszter doktornő nagyon alaposan és türelmesen elmagyarázott mindent, köszönjük!
41 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?