Online időpontfoglalás
Dr. Fülöp József

Dr. Fülöp József

reumatológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Akut gerincpanaszok
  • Akut ízületi panaszok
  • Ízületi folyadék eltávolítása
  • Oszteoporózis kezelése
  • Sportsérülések rehabilitációja
  • Fizikoterápia
  • Köszvénykezelés

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 09:00-14:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1965-ben szerezem orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1968-ban az angliai Bath Királyi Rheuma Intézetben, 1970-ben pedig a Prágai Károly Egyetemen, a Pozsonyi Egyetemi Klinikán és a Pöstyéni Balneológiai Kutatóintézetben dolgoztam ösztöndíjjal. Tanulmányi úton voltam Ausztriában, Svájcban, Belgiumban, Olaszországban, Franciaországban és Németországban. 1969-ben reumatológiai és fizioterápiás, majd 1997-ben mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgát tettem.

1965 és 1979 között az Országos Reuma és Fizioterápiás Intézetben dolgoztam. 1976 és 1979 között a Danubius Hotel és Gyógyfürdő Vállalat szaktanácsadója, 1979 és 1981 között a Danubius Hotel és Gyógyfürdő Vállalat orvos igazgatója, 1981-től 2010-ig az Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet osztályvezető főorvosa voltam. 2010 és 2014 között az Országos Sportegészségügyi Intézetben dolgoztam szakorvosként. 1996 és 2006 között a Magyar Reuma Társaság budapesti szekciójának elnöke és vezetőségi tagja voltam, jelenleg tiszteletbeli elnöke vagyok. 1986-tól 1992-ig a Magyar Balneológiai Társaság titkára, 1996-ig szerkesztőbizottsági tagja, 2008-ig vezetőségi tagja voltam. 2002-ben a Francia Reumatológiai Társaság kinevezett szakmai követe, 2009-ben az Angol Oszteoporózis Társaság tagja lettem. 2010-től a Balneológiai Szakmai Kollégium tagja vagyok.

Nős vagyok, két felnőtt fiúgyermek édesapja.

Rólam mondták

Egyik legjobb tapasztalatunk volt önöknél, dr. Fülöp egy ritka, 'Old School' orvosi háttérrel jött és mindent elmagyarázott alaposan, nagyon örülünk hogy megtaláltuk a doktor úrt!
35 éves férfi páciens
A doktor úr kifejezetten miattam jött be szombat reggel, hogy elláson. Nagyon kedves volt, megnyugtató a jelenléte, óriási szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindent részletesen elmagyarázott. Az elmúlt években már jártam nála és akkor is maximálisan meg voltam elégedve. Bízom benne, még sok évig számíthatok a doktor úrra!
43 éves vállalkozó
Köszönöm dr. Fülöp Józsefnek, a kedves asszisztensének, és az RMC dolgozóinak, hogy hozzájárultak munkájukkal állapotom javulásához, fájdalmaim enyhítéséhez.
46 éves kutató
Már másodszor jártam Önöknél és nagyon elégedett voltam szó szerint mindennel :-)
48 éves női páciens
Nagyon kedves és szakmailag tökéletesen felkészült a doktor úr. A nővérke is megnyugtató és segítőkész volt. A bánásmód magas szintű. Köszönök mindent!
69 éves nyugdíjas
A doktor úr nagyon alapos, empatikus volt és végtelenül kedves. Szívesen megyünk hozzá kontrollra is!
62 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?