Online időpontfoglalás
Dr. Kóthy Péter  Ph.D.

Dr. Kóthy Péter Ph.D.

szemész szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Szemészeti szűrővizsgálatok
  • Glaukóma (zöldhályog) kezelése

Rendelési idők:

Hétfő: 17:30-19:00
Kedd: -
Szerda: 17:00-19:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 1998-ban, summa cum laude eredménnyel. Az egyetem befejezése óta a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján dolgozom, először ösztöndíjas kutatói, jelenleg egyetemi tanársegédi munkakörben. A szemészeti szakvizsgát 2007-ben szereztem meg. Klinikai oktatási tevékenységem keretében részt veszek az általános orvosképzésben angol és magyar nyelven, szakdolgozati konzulens és továbbképző tanfolyamok rendszeres előadója vagyok a glaukóma kezelésének témakörében.

Fő érdeklődési területem: új diagnosztikus módszerek, modern glaukóma elleni gyógyszerek, továbbá lézeres beavatkozások a glaukómás szemen. A Magyar Szemorvos Társaság Glaukóma Szekciójának tagja vagyok. Hazai és külföldi tudományos folyóiratokban számos közleményt jegyzek szerzőként, társszerzőként. Doktori dolgozatok opponense, illetve bírálóbizottsági tagja vagyok. 2010-től az RMC-nél dolgozom szemész szakorvosként.

Szabadidőm nagy részét olvasással töltöm.

Rólam mondták

Dr. Kóthy Péternél jártunk, 2 gyermekünket vizsgálta meg. Lenyűgöző alapossággal, kedvességgel és türelemmel foglalkozott velük. A vizsgálatok megkezdése előtt páratlan humorral és érzékkel oldotta bennük a félelmet és feszültséget, végig partnerként kezelte a gyermekeimet is, miközben nekem is mindent alaposan és érthetően elmagyarázott. Egy élmény volt. Köszönjük szépen!
39 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?