Online időpontfoglalás
Dr. Wágner László Ph.D.

Dr. Wágner László Ph.D.

belgyógyász, nefrológus, transzplantációs szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Nefrológia
  • Diabetológia
  • Transzplantációs nefrológia
  • Transzplantációs diabetológia

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 17:00-20:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1998-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, ezt követően szakvizsgát tettem belgyógyászatból, nefrológiából, diabetológiából, valamint transzplantációs belgyógyászatból. 2002-ben PhD-fokozatot szereztem a Pécsi Tudományegyetemen, majd 2014-ben habilitáltam a Semmelweis Egyetemen.

1994-től éveken keresztül dolgoztam a Pécsi Tudományegyetem II. sz. Belgyógyászati Klinikáján klinikai orvosként, egyetemi tanársegédként, egyetemi adjunktusként, majd osztályvezető egyetemi adjunktusként. 2009-től a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának egyetemi adjunktusa, 2012-től egyetemi docense voltam, 2014-től jelenleg is osztályvezető egyetemi docense vagyok. Külföldi tanulmányúton vettem részt 1998 és 2001 között a Nyugat-Virginiai Egyetemen, majd 2008 és 2009 között a Floridai Egyetemen. Számos tudományos díj birtokosa és szakmai társaság tagja vagyok.

Rólam mondták

Dr. Wágner Lászlónál voltam (egy hölgy, akit Dalmának hívnak segített a teendőkben) a doktor úr és a hölgy is rendkívül udvariasak, kedvesek, segítőkészek és maximálisan alaposak voltak. Rendkívül hálás vagyok nekik!
44 éves lakberendező
Wágner doktor úr nagyszerű szakember, minden professzionális volt. Udvarias, kedves, gondos. 
50 éves vállalkozó
Ilyen szolgáltatást várunk az egészségügytől, mert a beteg is úgy érzi, hogy teljes mértékben törődnek vele. Így könnyebb legyőzni a nehézségeket. Köszönöm!
43 éves író

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?