Online időpontfoglalás
Gergely Péter

Gergely Péter

klinikai szakpszichológus, sportszakpszichológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Bemutatkozás

Gergely Péter vagyok, klinikai szakpszichológus, valamint sportszakpszichológus. Pszichológusi diplomámat 1995-ben szereztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd 2021-ben sportszakpszichológusi képesítést kaptam a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán 2023-ban gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológusi diplomát szereztem.

Pszichoterápiás tevékenységem során gyermekekkel, szülőkkel és felnőtt kliensekkel foglalkozom, élethelyzeti, továbbá személyiséget érintő problémák, valamint mentálhigiénés zavarok kezelésével. 2017 óta járási és megyei szakértői feladatokat látok el, és tehetségfejlesztéssel is foglalkozom.

Munkám során az egészségügy számos területén dolgoztam, elsősorban a betegek egészségértésének javítására és a bizalomra épülő orvos-beteg kommunikáció, kapcsolat kiépítésére koncentrálva. Szakmai érdeklődésem középpontjában a korai anya-gyermek kapcsolat, a neuropszichológia és a teljesítmény pszichológia áll.

Szabadidőmben szeretek sportolni, kreatív tevékenységeket végezni, alternatív színházba járni és latin táncokkal foglalkozni.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?