Online időpontfoglalás
Dr. Szabó Endre

Dr. Szabó Endre

gasztroenterológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Daganatos betegségek felfedezése és kiszűrése
  • Refluxbetegség
  • Fekélybetegség

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 08:00-12:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 08:00-12:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem, majd belgyógyászat-, háziorvostan- és gasztroenterológia-szakvizsgát tettem. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet I. Belgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, emellett 1997 óta háziorvos vagyok Kőbányán. Kórházi gyakorlatban 1993 óta endoszkopizálok, így ezen a területen több évtizedes tapasztalattal és háttérrel rendelkezem, tudásomat külföldi tanulmányok során is bővítettem.

Tíz éve végzek napi szinten hasi ultrahangvizsgálatokat, ami a háziorvostant és az endoszkópiát kiegészítve biztosítja, hogy a páciensek problémáit szakmailag több oldalról is megközelíthessem. Célom, hogy a betegek problémáit egyben lássam és egységként kezeljem. 2015 óta a Semmelweis Egyetem oktató háziorvosa vagyok, többségében angol nyelven tanítok.

Életem meghatározó része az önkéntes munka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének országos elnöke és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke voltam. A családokért és a gyermekekért végzett közösségszervező és közösségépítő társadalmi munkám állami elismeréseként 2010-ben átvehettem a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2014-ben a Pro Familia kitüntetést.

Nagyon fontos számomra a család, 4 gyermek boldog édesapja vagyok. Hobbim az alpinizmus és a túraszervezés, 1991 óta Európa-szerte 134 túrát vezettem. Szabadidőmben zenéléssel foglalkozom, több hangszeren játszom, templomi zenekart is vezettem.

Rólam mondták

Nagyon köszönök mindent. Altatásos endoszkópián voltam. A teljes csapat összehangolt munkája, a mosolygó kedves recepciósok, az orvosok és asszisztensek profizmusa, kedvessége hozzájárult, ahhoz, hogy a beavatkozást jó élményként éljem meg. Mindenki maximális figyelemmel foglalkozott velem, éreztem, hogy minden rólam szól! Nagyon jól esett, mindenkinek ajánlani fogom az RMC-t ahogy eddig is tettem.
43 éves női páciens
Köszönöm szépen. Édesanyámat jó kezekben tudhattuk, bár ez egy kellemetlen vizsgálat volt, mégis jó élményekről számolt be.
43 éves hozzátartozó
Szabó Endre doktor úr minden segítséget, támogatást megadott ahhoz, hogy valóban kliensnek érezzem magam, a továbbiakra vonatkozó tanácsokkal ellátott. Rendkívül színvonalas ellátásban volt részem, melyhez az asszisztenciát ellátó kolléganők munkája is hozzájárult. Köszönöm a problémám megnyugtató kezelését és további jó munkát kívánok.
36 éves női páciens
Teljesen elégedett vagyok az RMC klinikával. Külön köszönet Dr. Szabó Endre gasztroenterológus úrnak, akinek szakértelmével maximálisan meg vagyok elégedve! Biztos, hogy visszatérek még hozzá és a klinikára, ha valami probléma merül fel az egészségemmel!
37 éves férfi páciens
Szabó Doktor úr szakértelme mindent felül múlt és rögtön tájékoztatott mindenről, hogy mi fog történni, illetve a jövőben mire kell számítani. A doktor úr körüli munkatársak is kedvesek, segítőkészek voltak, megnyugtató légkör vett körül.
56 éves női páciens
Minden téren csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a vizsgálatról és mindenről. Nagy köszönet a Doktor Úrnak a szakmai hozzáértéséért és a segítőkészségéért.
39 éves női páciens
Minden rendben volt, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, a doktor úr szakértelme töretlen. Nagyon szépen köszönünk mindent!
62 éves férfi páciens
Szeretném kiemelni a doktor úr empátiáját, ritkán találkozom ennyire elbűvölő orvossal. Köszönöm szépen!
47 éves női páciens
Szakmaiság, lelkiismeretesség, kedvesség, gyorsaság jellemzi az egész endoszkópos csapatot. Köszönöm szépen mindenkinek a lelkiismeretes munkát, illetve a Doktor Úrnak a szakértő hozzáállását.
52 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?