Dr. Szabó Endre
Dr. Szabó Endre
gasztroenterológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 07:00-13:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 07:00-13:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem, majd belgyógyászat-, háziorvostan- és gasztroenterológia-szakvizsgát tettem. Jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet I. Belgyógyászati Osztályán dolgozom főorvosként, emellett 1997 óta háziorvos vagyok Kőbányán. Kórházi gyakorlatban 1993 óta endoszkopizálok, így ezen a területen több évtizedes tapasztalattal és háttérrel rendelkezem, tudásomat külföldi tanulmányok során is bővítettem.

Tíz éve végzek napi szinten hasi ultrahangvizsgálatokat, ami a háziorvostant és az endoszkópiát kiegészítve biztosítja, hogy a páciensek problémáit szakmailag több oldalról is megközelíthessem. Célom, hogy a betegek problémáit egyben lássam és egységként kezeljem. 2015 óta a Semmelweis Egyetem oktató háziorvosa vagyok, többségében angol nyelven tanítok.

Életem meghatározó része az önkéntes munka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének országos elnöke és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének elnöke voltam. A családokért és a gyermekekért végzett közösségszervező és közösségépítő társadalmi munkám állami elismeréseként 2010-ben átvehettem a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét, majd 2014-ben a Pro Familia kitüntetést.

Nagyon fontos számomra a család, 4 gyermek boldog édesapja vagyok. Hobbim az alpinizmus és a túraszervezés, 1991 óta Európa-szerte 134 túrát vezettem. Szabadidőmben zenéléssel foglalkozom, több hangszeren játszom, templomi zenekart is vezettem.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?