Online időpontfoglalás
Dr. Pósfai Gábor

Dr. Pósfai Gábor

gasztroenterológus, sebész
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Általános és hasi sebészet
  • Lágyék- és hasfali sérvek kezelése, laparoszkópos és hagyományos műtétei
  • Epekő, epeúti betegségek endoszkópos, laparoszkópos és hagyományos műtéti kezelése
  • Gyomor-bélrendszeri daganatos és jóindulatú betegségek endoszkópos diagnosztikája, kezelése, szükség esetén laparoszkópos vagy hagyományos műtéti kezelése
  • Coloproctológiai ellátás
  • Ambuláns sebészeti műtétek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 16:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Semmelwes Egyetemen szereztem cum laude minősítéssel, majd sebészként kezdtem dolgozni a Szent István Kórház sebészeti osztályán, amikor az még egyben a SOTE III. sz. Sebészeti Klinikájaként működött. Letettem a sebészeti és a gasztroenterológiai szakvizsgát, kiemelkedő szakemberektől tanultam meg az általános és hasi sebészet, a gasztroenterológia, az endoszkópos diagnosztika és terápia alapjait és mesterfogásait. Részt vállaltam az orvostanhallgatók képzésében, később a szakorvosok továbbképzésében is, számos tudományos közleménynek és előadásnak első vagy társszerzője voltam. Átmenetileg szociális intézmények, emelt szintű idősotthonok vezetését, magasabb szintű irányítását, valamint államigazgatási vezetői feladatok ellátását is vállaltam, de az orvosi tevékenységet nem adtam fel.

2015 óta a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban dolgozom sebész és gasztroenterológus főorvosként. Az általános és hasi sebészeten belül elsősorban a lágyéksérvek, az epebetegségek, a gyomor-, vékony- és vastagbél-betegségek laparoszkópos és hagyományos, nyitott műtéti kezelését végzem. Ambuláns sebészeti beavatkozásokat, bőrgyógyászati vélemény alapján bőrelváltozások vagy bőr alatti csomók eltávolítását is elvégzem. A gasztroenterológián belül főleg diagnosztikus és terápiás endoszkópos vizsgálatokat, beavatkozásokat végzek: gyomor- és vastagbél-tükrözéses vizsgálatokat, endoszkópos polipeltávolítást, mintavételeket, endoszkópos epeúti vizsgálatokat (ERCP) és beavatkozásokat (EST, epevezeték-kövek eltávolítása, epeúti stentek behelyezése, eltávolítása stb.). A betegek kezelése során a sebészeti és a gasztroenterológiai kezelési módszerek és lehetőségek közül mindig a beteg számára legelőnyösebb terápiás eljárásokat tudom javasolni, amelyeket mindkét területen megszerzett jártasságomnak köszönhetően személyesen el is tudok végezni.

A műtéti kezelést igénylő gyomor-bélrendszeri és epebetegségekben szenvedő betegek esetében egy kézben tartom a diagnosztikától a műtéti kezelésen keresztül a műtét utáni kontrollig a kivizsgálás, kezelés és utánkövetés egész folyamatát. Coloproctológiai ellátás keretében a végbélbetegségek, különösen az aranyérbetegség, végbélsipoly kezelésével foglalkozom.

Rólam mondták

Köszönöm, minden a legnagyobb rendben, szakszerűen és betegbarát módon történt! Köszönök a Doktor Úrnak mindent!
42 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?