Dr. Varga Dániel
Dr. Varga Dániel
neurológus, pszichiáter szakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 17:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1982-ben végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet summa cum laude minősítéssel. Pályakezdőként az Újpesti Kórház ideggyógyászati osztályán szereztem gyakorlatot (specialitásként a perifériás neurológiai kórképek ellátásában). Neurológiai szakvizsgámat 1986-ban tettem le. 1987-től 1994-ig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben pszichiáterként dolgoztam. Úgynevezett „nagy pszichiátriai” gyakorlatomat követően öt évig az intézet Völgy utcai pszichoterápiás osztályán praktizáltam.

A bel- és intenzív osztályon speciális, belgyógyászati-pszichiátriai határterületi kórképekben szereztem gyakorlatot. 1991-ben pszichiátriai szakvizsgát tettem. 1995 és 2007 között az OPNI Agyérbetegségek Országos Központjának munkatársa voltam, itt a vaszkuláris neurológia teljes spektrumában gyakorlatot szereztem. 2002-től megszűnéséig a központ ambulanciáját vezettem, eközben 1996 és 2007 között a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájának neurológiai konzíliárusa voltam, ahol az ér- és szívsebészet teljes skáláján, a műtéti indikáció felállításában, a komplikációk diagnosztikájában és ellátásában vettem részt. 2007 őszétől az OITI-ben (2013-tól OKITI – Országos Klinikai Idegtudományi Intézet) dolgozom. 2009 és 2011 között a stroke részleg vezetője voltam, 2012 óta az intézet ambulanciáinak vezető főorvosa vagyok. 2013–2014-ben Nagy-Britanniában több intézményben konzultánsként dolgoztam stroke-, illetve neurológiai területen (Brighton, Bristol, Sunderland).

Speciális érdeklődési területem az agyi érbetegségek pszichiátriai következményei, illetve az úgynevezett „határterületi” (hosszabb ideje orvostól orvosig hányódó, a high-tech medicina eszközeivel elláthatatlannak tűnő) betegek diagnosztikája és kezelése.

Nős vagyok, feleségem tanár, 2 fiam van. Szabadidőmben irodalommal foglalkozom, zenét hallgatok és sportolok.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?