Online időpontfoglalás
Dr. Varga Dániel

Dr. Varga Dániel

neurológus, pszichiáter szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Pszichoszomatikus zavarok
  • Stroke
  • Perifériás neurológia, ismeretlen eredetű kéz-, váll-, lábzsibbadások
  • SM (szklerózis multiplex), epilepszia, Parkinson-kór, Alzheimer kór, migrén
  • Makacs fájdalom szindrómák

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 17:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1982-ben végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet summa cum laude minősítéssel. Pályakezdőként az Újpesti Kórház ideggyógyászati osztályán szereztem gyakorlatot (specialitásként a perifériás neurológiai kórképek ellátásában). Neurológiai szakvizsgámat 1986-ban tettem le. 1987-től 1994-ig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben pszichiáterként dolgoztam. Úgynevezett „nagy pszichiátriai” gyakorlatomat követően öt évig az intézet Völgy utcai pszichoterápiás osztályán praktizáltam.

A bel- és intenzív osztályon speciális, belgyógyászati-pszichiátriai határterületi kórképekben szereztem gyakorlatot. 1991-ben pszichiátriai szakvizsgát tettem. 1995 és 2007 között az OPNI Agyérbetegségek Országos Központjának munkatársa voltam, itt a vaszkuláris neurológia teljes spektrumában gyakorlatot szereztem. 2002-től megszűnéséig a központ ambulanciáját vezettem, eközben 1996 és 2007 között a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájának neurológiai konzíliárusa voltam, ahol az ér- és szívsebészet teljes skáláján, a műtéti indikáció felállításában, a komplikációk diagnosztikájában és ellátásában vettem részt. 2007 őszétől az OITI-ben (2013-tól OKITI – Országos Klinikai Idegtudományi Intézet) dolgozom. 2009 és 2011 között a stroke részleg vezetője voltam, 2012 óta az intézet ambulanciáinak vezető főorvosa vagyok. 2013–2014-ben Nagy-Britanniában több intézményben konzultánsként dolgoztam stroke-, illetve neurológiai területen (Brighton, Bristol, Sunderland).

Speciális érdeklődési területem az agyi érbetegségek pszichiátriai következményei, illetve az úgynevezett „határterületi” (hosszabb ideje orvostól orvosig hányódó, a high-tech medicina eszközeivel elláthatatlannak tűnő) betegek diagnosztikája és kezelése.

Nős vagyok, feleségem tanár, 2 fiam van. Szabadidőmben irodalommal foglalkozom, zenét hallgatok és sportolok.

Rólam mondták

Nagyon elégedettek voltunk, Varga dr. úrhoz továbbra is el fogunk járni, és másnak is ajánlani fogjuk őt.
36 éves helyszínelő
Nagyon-nagyon megelégedve távoztunk, azt kaptuk amire vágytunk. Köszönjük a kitűnő szolgáltatást és Varga Doktor úr figyelmességét és szakértelmét.
40 éves női páciens
Mindennel elégedettek voltunk. Köszönjük szépen a Doktor Úrnak és szakértelmének.
56 éves férfi páciens
Családommal érkeztem és a család minden tagja maximálisan elégedett volt mindennel. Köszönjük.
41 éves férfi páciens
Mint eddig mindig, nagyon elégedett voltam a doktor úrral. Mégy egyszer köszönünk mindent.
61 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?