Online időpontfoglalás
Dr. Pánczél Gyula  Ph.D.

Dr. Pánczél Gyula Ph.D.

neurológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 17:15-20:10
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1958-ban születtem Budapesten. Elektromérnöki diplomám megszerzése után végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet 1989-ben, summa cum laude minősítéssel. Pályakezdőként a Pszichiátriai Klinika agyérbetegségek osztályán sajátítottam el a stroke-os betegek ellátását és az agyi erek ultrahangvizsgálatát. Neurológiai szakvizsgát 1994-ben tettem, ebben az évben kerültem az Agyérbetegségek Országos Központjába, ahol az országban elsőként megkezdtük az elzáródott erek gyors megnyitását célzó trombolízis kezelést. A betegellátás mellett az intézet ultrahang-laboratóriumát vezettem, itt érszűkületben szenvedő betegek kivizsgálását, műtétre irányítását, gondozását végeztük. Az agyi keringéssel kapcsolatos kutatómunkát 1990-ben kezdtem meg, 1997–98-ban kutatást folytattam a Heidelbergi Egyetem mannheimi Neurológiai Klinikáján, majd az Asymptomatic carotid stenosis and risk of stroke trial szonográfusaként a londoni St Mary's Hospital érsebészeti osztályán. 2002-ben az agyi keringésszabályzással kapcsolatos PhD-fokozatot szereztem.

2006-tól a budapesti Péterfy Sándor Kórház neurológiai osztályának vezetője voltam, 2014-től a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház neurológiáját vezetem. Az osztály profilja a neurológia teljes spektrumát felöleli: a stroke, a szklerózis multiplex, a fejfájás, a demencia, a mozgászavarok (pl. Parkinson-kór), a gerincbántalmak, az epilepszia ellátása. A Magyar Neuroszonológiai Társaság alelnöke, a Magyar Stroke Társaság és a Magyar Neurológiai Társaság vezetőségi tagja, több szakmai társaság tagja (Magyar Fájdalom Társaság, Fejfájás Társaság) vagyok.

2 fiam van, feleségem szintén neurológus. Szabadidőmben sportolok (futás, sí, kajak).

Rólam mondták

Minden gördülékenyen ment a recepciónál, dr. Pánczél Gyula rendkívül körültekintően, mindenre figyelve vizsgált meg. Nagyon elégedett voltam, és nagyon köszönöm.
50 éves grafikus
Mind a recepciós személyzet, mind a doktor úr hozzáállása, emberséges és maximálisan segítőkész volt. Részletes tájékoztatást kaptunk a beteg állapotáról, a várható kimenetelekről és maximális segítséget a továbblépéshez. Még egyszer nagyon köszönjük!
46 éves férfi páciens
Többször jártam már önöknél, mindig nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mind a recepción, mind az orvosok, nővérek. Köszönöm. Jól esik, a mai felgyorsult világban.
50 éves férfi páciens
Köszönöm, hogy ilyen orvost találtak nekem. Nagyszerű ember, emberséges orvos.
51 éves egyetemi docens
Mindenben azt írtam, hogy maximálisan, és valóban, minden tekintetben az vártnál is magasabb színvonalú ellátást kaptam, amit hálásan köszönök.
42 éves asszisztens
Profi, barátságos nagytudású orvos Dr. Pánczél Gyula. A klinika, a szervezés, és a recepció is a legtökéletesebb az eddigi tapasztalataim szerint. Köszönök mindent!
45 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?