Dr. Pánczél Gyula  Ph.D.
Dr. Pánczél Gyula Ph.D.
neurológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 17:00-20:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1958-ban születtem Budapesten. Elektromérnöki diplomám megszerzése után végeztem el a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet 1989-ben, summa cum laude minősítéssel. Pályakezdőként a Pszichiátriai Klinika agyérbetegségek osztályán sajátítottam el a stroke-os betegek ellátását és az agyi erek ultrahangvizsgálatát. Neurológiai szakvizsgát 1994-ben tettem, ebben az évben kerültem az Agyérbetegségek Országos Központjába, ahol az országban elsőként megkezdtük az elzáródott erek gyors megnyitását célzó trombolízis kezelést. A betegellátás mellett az intézet ultrahang-laboratóriumát vezettem, itt érszűkületben szenvedő betegek kivizsgálását, műtétre irányítását, gondozását végeztük. Az agyi keringéssel kapcsolatos kutatómunkát 1990-ben kezdtem meg, 1997–98-ban kutatást folytattam a Heidelbergi Egyetem mannheimi Neurológiai Klinikáján, majd az Asymptomatic carotid stenosis and risk of stroke trial szonográfusaként a londoni St Mary's Hospital érsebészeti osztályán. 2002-ben az agyi keringésszabályzással kapcsolatos PhD-fokozatot szereztem.

2006-tól a budapesti Péterfy Sándor Kórház neurológiai osztályának vezetője voltam, 2014-től a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház neurológiáját vezetem. Az osztály profilja a neurológia teljes spektrumát felöleli: a stroke, a szklerózis multiplex, a fejfájás, a demencia, a mozgászavarok (pl. Parkinson-kór), a gerincbántalmak, az epilepszia ellátása. A Magyar Neuroszonológiai Társaság alelnöke, a Magyar Stroke Társaság és a Magyar Neurológiai Társaság vezetőségi tagja, több szakmai társaság tagja (Magyar Fájdalom Társaság, Fejfájás Társaság) vagyok.

2 fiam van, feleségem szintén neurológus. Szabadidőmben sportolok (futás, sí, kajak).

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?