Online időpontfoglalás

Fogpótlások

Ha hiányos a fogív, a tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy természetes, harmonikus és szép formában tegyük teljessé.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Fogpótlások

Minden területen, de talán itt a legfontosabb kiemelni: a legkorszerűbb anyagokkal és a legmodernebb technikákkal dolgozunk, és aneszteziológus szakorvosaink közreműködésével altatást is kérhetnek pácienseink.

Rendelőnkben elérhetők rögzített fogpótlások (fém- és fémmentes hidak és koronák) és kivehető (részleges és teljes) fogpótlások is attól függően, hány fogat szeretnénk pótolni.


Kibillent egyensúly

A fejfájás, fogfájás, különféle rágási vagy nyelési zavarok, nyaki- és vállfájdalmak, hátfájdalmak, szédülés, fülzúgás, szempanaszok, a fülcsengés, vagy a reggeli fáradtság hátterében testünk egyensúlyi helyzetének problémái is állhatnak. Ezek az egyensúlyi kibillenések nyomot hagynak a fogainkon is, felszíni kopáshoz, fokozott érzékenységhez, meglazuláshoz, fogvesztéshez is vezethetnek.

Az egyensúly helyreállítása nemcsak a zavaró tünetek megszüntetése miatt fontos. Felelős fogászati munkát kiegyensúlyozott testben érdemes végezni. Hiszen ami a szájban történik, ugyanúgy visszahat a test többi részére, mint ahogy egy korábbi sérülés vagy a szülés hathatott az állkapocsízületre és fogainkra.

Fogászati Központunkban ezért szorosan együttműködünk kiropraktőrlogopédus és nyelésterápiában jártas kollégákkal.

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó fogpótlások cikkeink Összes cikk