Online időpontfoglalás
Dr. Ndindi Helena Musoni

Dr. Ndindi Helena Musoni

fogorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 8:00-13:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-12:00 (kéthetente)
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2017-ben, ezt követően egy évig dolgoztam felnőtt és gyermek páciensekkel. A gyermekekkel való izgalmas munka hatására további öt évet töltöttem el a gyermekfogászat területén, mégis hiányoltam, hogy a felnőtteket is ugyanolyan minőségi ellátásban részesíthessem, mint az apró pácienseimet. Az RMC-ben lehetőségem van kicsiket és nagyokat kezelni – felnőtt- és gyermekfogászaton egyaránt rendelek. Hiszek az egész életen át tartó tanulásban, máshogy nem is tudnám a lehető legjobb ellátást nyújtani pácienseimnek. Emiatt különösen élvezetes az RMC nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosi csapatával végezni a rendelést, és segíteni a hozzánk érkezőknek az egészséges szájbeli állapotot elérni és fenntartani.

Szabadidőmben szeretek olvasni, úszni, kirándulni és zenélni a barátokkal.

Rólam mondták

A doktornő egy ragyogó napsugár, kedves személyisége különösen jól esett, mert általában nagyon tartok a fogorvosoktól. Köszönök mindent!
24 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?