Online időpontfoglalás
Dr. Homola Zsuzsanna

Dr. Homola Zsuzsanna

gyermekfogorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Konzerváló fogászat

Rendelési idők:

Hétfő: 9:00-14:00
Kedd: -
Szerda: 14:00-19:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2013-ban. A Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikán töltött rezidens évek végén 2016-ban fogszabályozásból szakvizsgáztam.

A diplomám megszerzése óta mindig gyerekek ellátásával foglalkoztam. Amellett, hogy nagy örömmel tölt el a kicsikkel való munka, úgy érzem, ezen a területen igazán nagy hatással lehetek pácienseim jelenlegi és későbbi fogászati egészségére, hiszen az első fogorvosi látogatások jó tapasztalatai megalapozzák azt is, hogy később, felnőtt korban bátran forduljon szakemberhez a páciens.

A kezelések során alapvető fontosságú számomra a türelem, a fájdalommentességre való törekvés és a gyerekek, valamint szüleik aktív bevonása a folyamatba. Célom, hogy pácienseim megértsék az adott kezelés mibenlétét, folyamatát és ezáltal bátrabban, bizalommal tudjanak közreműködni az ellátásban, majd vidáman és büszkén távozzanak.

Egy kisfiam van. Mióta magam is édesanya lettem, úgy érzem még nagyobb empátiával és odafigyeléssel tudok fordulni a gyerekek felé.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?