Online időpontfoglalás

Fogászati Központ

Az előkészítés, tervezés és megvalósítás során, valamint azt követően is a funkció és az esztétika összhangjára törekszünk, legyen szó fogtömésről, implantációról vagy fogszabályozásról.

Fogászati Központ

RMC Fogászati Központunkban nemcsak a fogak egészségére, de a mosoly szépségére is figyelünk. Teljes körű fogászati ellátásunk mellett specialitásokkal is várjuk pácienseinket, például arc- és állcsontsebészeti szolgáltatást, valamint állkapocsízületi kiegyensúlyozó terápiát is nyújtunk. A kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra is: számos olyan eljárást alkalmazunk, amely a fogak hosszú távú védelmét, egészségének megőrzését szolgálja. Emellett különös figyelmet fordítunk a fogak egészségére a várandósság ideje alatt és a szülést követően is.

Egyedülálló módon a 60 különböző szakterületen dolgozó 100 orvoskolléga szaktudására is támaszkodhatunk: a gasztroenterológiától kezdve a fül-orr-gégészeten át egészen a mozgásszervi terápiákig. A komplex fogászati ellátás nálunk így nemcsak a fogorvosok, hanem a határterületek szakorvosainak tudását is magában foglalja. Központunk ettől egyedi.

Áraink Online időpontfoglalás

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Nagyon elégedett vagyok Csermely Márta doktornő hozzáállásával és szakmaiságával egyaránt. A környezet és a higiénia is tökéletes.
  40 éves női páciens
 • Dr. Bakó Dorottya türelmesen és professzionálisan látja el a kisfiúnkat, teljes mértékben meg vagyunk elégedve a doktornővel. Nagyon köszönjük munkáját!
  44 éves férfi páciens
 • A fogorvos asszonyt feltétlenül alkalmazzák a későbbiekben is. Rendkívül precíz a munkája. Ember centrikus, remek együttérzőképességgel rendelkezik.
  28 éves kozmetikus
 • Maximálisan elégedett voltam a doktornővel, lelkiismeretes és fájdalommentes kezelést kaptam, minden felmerülő kérdésemre kielégítően válaszolt. Kedvesen és viccesen még az óvatos öblítés menetéről is felvilágosított. Nagyon köszönöm!
  30 éves séf
 • A doktornő alaposan elmagyarázta és rajzzal is szemléltette a fogaim helyzetét, így könnyebb megértenem, mi miért történik. Ezt fontosnak és hasznosnak tartom.
  33 éves fejlesztő
 • Valóban látszik, hogy az ellátás kommunikációját kiemelten kezelik. Életemben először Önöknél értettem, mit mond az orvos, megnyugtató válaszokat kaptam és ezért meg is nyugodtam.
  44 éves biztosítási szakember
 • Nagyon kedves, lelkiismeretes, figyelmes volt a doktornő, örültem, hogy hozzá kerültem.
  29 éves vállalkozó
 • Bakó Dorottya professzionálisan és elképesztő türelemmel kezeli kisfiúnk fogait. Nagyon köszönjük!
  30 éves édesanya
 • Miután kijöttünk a rendelőből, kislányom első megjegyzése az volt, hogy "ez a doktor néni nagyon kedves." Köszönjük!
  42 éves édesanya
 • A doktornő szuper volt. A jövőben hozza fogunk járni!
  32 éves női páciens
 • A doktornő hozzáállásával és szakmaiságával is teljes mértékben elégedett voltam. Egyértelmű, jól érthető magyarázattal szolgált, az ellátás is rendkívül alapos volt.
  30 éves férfi páciens
 • Szeretnék pozitív visszajelzést adni Szabolcsy Krisztinának - akiről az egész értékelésem szolt -, hogy a kezelés során nagyon kedves, megértő és türelmes volt velem szemben. Életemben először nem fájt a kezelés annyira, mert olyan kíméletesen végezte azt, amennyire lehetséges! Másoknak is fogom őt ajánlani!
  32 éves női páciens
 • Tetszett, hogy a folyamat teljesen fájdalommentes, a doktornő mindig mondta, hogy melyik oldalt fogja scannelni és közben végig mutatta és mondta, hogy mit látok a kijelzőn. Már ott kiderült, hogy nincs probléma a fogaimmal, ami egy nagyon kellemes meglepetés volt számomra, ezt a röntgenfelvétel is megerősítette.
  30 éves női páciens
 • A várandósság alatti kötelező fogászati vizsgálaton felmerültek olyan problémák, amelyeket csak egy röntgen vizsgálattal lehetett volna megerősíteni, vagy kizárni. Természetesen kismamaként ezt nem lehetett kivitelezni. A szkennelésnek hála már tudom, nincs nagy baj. A vizsgálat egyáltalán nem volt kellemetlen, a doktornő igazán alapos és precíz. Érdekes volt nyomon követni, hogyan is rajzolódik ki egyre jobban az ember fogsora.
  30 éves kismama
 • A doktornő nagyon empatikus, figyelt minden mozdulatomra. Ha épp kellemetlen volt a vizsgálat, akkor észrevette és türelmesen várt, míg ismét készen álltam a folytatásra.
  28 éves férfi páciens
 • Nagyon informatív volt a vizsgálat és nagyon meglepő, hogy mennyire pontosan kimutatja, ha gond van az állkapocs ízülettel vagy szabálytalan a harapása valakinek - ahogy nekem is.
  27 éves női páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó fogászati központ cikkeinkÖsszes cikk