Online időpontfoglalás

Fogászati Központ

Fogaink állapota meghatározza megjelenésünket és általános egészségünket is. Modern szemléletű fogászati kezeléseink egyszerre szolgálják a szájüreg, az állkapocs, a fogak hosszú távú épségét és az egészséges mosolyt.

Fogászati Központ

A modern fogorvosi ellátás túlmutat a szuvas fogak kezelésén, egy-egy sérült fognak töméssel vagy bármilyen más típusú kezeléssel történő helyreállításán. A fogak kopása, elvesztése, érzékenysége, kilazulása, növekedési rendellenességei olyan rágási és működési zavarokhoz vezethetnek, amelyek fejfájás, nyaki és vállfájdalom, valamint emésztési nehézségek forrásai lehetnek, sőt az arcunk esztétikai megjelenését is negatívan befolyásolhatják.

Az RMC Fogászati Központ a fenti problémák átfogó orvoslásának szolgálatába állította fogorvosainak szaktudását, amit szükség esetén kiropraktőr és myofunkcionális terápiában jártas specialistáink  közbenjárásával  egészít ki. Ezt az összetett tudást a felnőtt- és gyermekfogászati ellátásban is alkalmazzuk, hogy ne csak a már fennálló fogászati panaszt kezeljük, de időben elkezdhessük a későbbi problémákat okozó, fognövekedési vagy szájápolási okból várható fogászati elváltozások megelőzését is.

Akár az Ön, akár gyermeke fogainak az egészségéről van szó, Fogászati Központunk felnőtt- és gyermekfogászati ellátásaira online is foglalhat időpontot. Kattintson és foglaljon időpontot hozzánk most!


A szájüreg egészsége: fogászati kezelések

Fogászati kezeléseink során a legmagasabb minőségű anyagokkal és berendezésekkel dolgozunk. Specialistáink célja, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el; legyen az fogtömés, inlay/onlay fogbetét alkalmazása, gyökérkezelés, digitális vagy hagyományos eljárással készült fogpótlás, fogszabályozás, szájsebészeti beavatkozás, fogágybetegségek kezelése, rendelői/otthoni fogfehérítés vagy egyszerű fogkő-eltávolítás.

A modern szemlélet és technológia jelentősen csökkenti a kezelések időtartamát, pozitívan befolyásolja a terápiák minőségét, így pácienseink kevesebb kényelmetlenséget tapasztalnak, ha ezeket az ellátásokat nálunk veszik igénybe. Ráadásul extra szolgáltatásként az egyes beavatkozásokat kérhetik altatásban vagy bódításban is, ami gyakran megnyugtatja a fogorvosi kezeléseket nehezebben tűrő betegeinket.

Fogászati kezeléseinkre foglaljon kényelmesen, egyetlen gombnyomással!


Tökéletes mosoly és funkcionális egyensúly

A hiányos fogsor, egy sérült fog vagy akár „csak” egy fogszuvasodás is vezethet rágási és nyelési zavarokhoz, hangképzési problémákhoz, illetve beszédzavarhoz. Fogszakorvosaink az alapprobléma megoldása mellett, az általános kezeléseken túl, szükség esetén szájsebészeti kezelést, állkapocsízületi kiegyensúlyozó terápiát, különböző pótlási lehetőséget, beleértve a fogászati implantátumokat,   illetve  hagyományos, fix vagy láthatatlan Invisalign fogszabályozást is javasolnak. Mindezt annak érdekében teszik, hogy az azonnal látható esztétikai megjelenésen túl garantálják a fogak és az állkapocs kiegyensúlyozott működését, ezzel rágásunk és végső soron emésztésünk hosszú távú egészségét.

Fogszabályozási szakrendelésünkre itt foglalhat időpontot!


Fogászati szűrések

 

A dentális egészséget a rendszeres, félévenként-évenként elvégzett fogászati szűrővizsgálatok alapozzák meg. Az RMC Fogászati Központjában a fogászati beavatkozások mellett külön fogászati szűrési csomaggal várjuk a fogaik épségével is törődő pácienseinket.

Alapos vizsgálatokkal – átfogó arc-, nyak- és szájvizsgálat, helyben készített röntgenfelvétel, valamint fogászati szkenner használata – nemcsak a meglévő gyulladás, fogromlás vagy -sérülés fedezhető fel, de egyéb kezdődő problémák is felderíthetők, megakadályozva egy komolyabb elváltozás kialakulását. A fogászati állapotfelmérés során egyúttal megtörténik a szájüregi képletek rákszűrő vizsgálata is és – igény esetén – azonnali professzionális fogtisztítást is végzünk megfelelően előkészítve ezzel a kezeléssorozatot.


Tekintse meg fogászati szolgáltatásainkat ide kattintva, és foglaljon időpontot specialistáinkhoz kényelmesen, online!

Áraink Online időpontfoglalás

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Nagyon elégedett vagyok Csermely Márta doktornő hozzáállásával és szakmaiságával egyaránt. A környezet és a higiénia is tökéletes.
  40 éves női páciens
 • Dr. Bakó Dorottya türelmesen és professzionálisan látja el a kisfiúnkat, teljes mértékben meg vagyunk elégedve a doktornővel. Nagyon köszönjük munkáját!
  44 éves férfi páciens
 • A fogorvos asszonyt feltétlenül alkalmazzák a későbbiekben is. Rendkívül precíz a munkája. Ember centrikus, remek együttérzőképességgel rendelkezik.
  28 éves kozmetikus
 • Maximálisan elégedett voltam a doktornővel, lelkiismeretes és fájdalommentes kezelést kaptam, minden felmerülő kérdésemre kielégítően válaszolt. Kedvesen és viccesen még az óvatos öblítés menetéről is felvilágosított. Nagyon köszönöm!
  30 éves séf
 • A doktornő alaposan elmagyarázta és rajzzal is szemléltette a fogaim helyzetét, így könnyebb megértenem, mi miért történik. Ezt fontosnak és hasznosnak tartom.
  33 éves fejlesztő
 • Valóban látszik, hogy az ellátás kommunikációját kiemelten kezelik. Életemben először Önöknél értettem, mit mond az orvos, megnyugtató válaszokat kaptam és ezért meg is nyugodtam.
  44 éves biztosítási szakember
 • Nagyon kedves, lelkiismeretes, figyelmes volt a doktornő, örültem, hogy hozzá kerültem.
  29 éves vállalkozó
 • Bakó Dorottya professzionálisan és elképesztő türelemmel kezeli kisfiúnk fogait. Nagyon köszönjük!
  30 éves édesanya
 • Miután kijöttünk a rendelőből, kislányom első megjegyzése az volt, hogy "ez a doktor néni nagyon kedves." Köszönjük!
  42 éves édesanya
 • A doktornő szuper volt. A jövőben hozza fogunk járni!
  32 éves női páciens
 • A doktornő hozzáállásával és szakmaiságával is teljes mértékben elégedett voltam. Egyértelmű, jól érthető magyarázattal szolgált, az ellátás is rendkívül alapos volt.
  30 éves férfi páciens
 • Szeretnék pozitív visszajelzést adni Szabolcsy Krisztinának - akiről az egész értékelésem szolt -, hogy a kezelés során nagyon kedves, megértő és türelmes volt velem szemben. Életemben először nem fájt a kezelés annyira, mert olyan kíméletesen végezte azt, amennyire lehetséges! Másoknak is fogom őt ajánlani!
  32 éves női páciens
 • Tetszett, hogy a folyamat teljesen fájdalommentes, a doktornő mindig mondta, hogy melyik oldalt fogja scannelni és közben végig mutatta és mondta, hogy mit látok a kijelzőn. Már ott kiderült, hogy nincs probléma a fogaimmal, ami egy nagyon kellemes meglepetés volt számomra, ezt a röntgenfelvétel is megerősítette.
  30 éves női páciens
 • A várandósság alatti kötelező fogászati vizsgálaton felmerültek olyan problémák, amelyeket csak egy röntgen vizsgálattal lehetett volna megerősíteni, vagy kizárni. Természetesen kismamaként ezt nem lehetett kivitelezni. A szkennelésnek hála már tudom, nincs nagy baj. A vizsgálat egyáltalán nem volt kellemetlen, a doktornő igazán alapos és precíz. Érdekes volt nyomon követni, hogyan is rajzolódik ki egyre jobban az ember fogsora.
  30 éves kismama
 • A doktornő nagyon empatikus, figyelt minden mozdulatomra. Ha épp kellemetlen volt a vizsgálat, akkor észrevette és türelmesen várt, míg ismét készen álltam a folytatásra.
  28 éves férfi páciens
 • Nagyon informatív volt a vizsgálat és nagyon meglepő, hogy mennyire pontosan kimutatja, ha gond van az állkapocs ízülettel vagy szabálytalan a harapása valakinek - ahogy nekem is.
  27 éves női páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó fogászati központ cikkeinkÖsszes cikk