Invisalign láthatatlan fogszabályzó

Az Invisalign fogszabályzó olyan innovatív, 21. századi eszköz a fogszabályzásban, amely segíti a fogak egészségének megőrzését és észrevétlenül varázsolja tökéletessé a páciens mosolyát.

Invisalign láthatatlan fogszabályzó

Az Invisalign szinte láthatatlan, személyre szabottan készült, kivehető fogszabályozók sorozatának segítségével egyenesíti a fogsort. Segítségével fogai hétről-hétre, fokozatosan mozdulnak el az előjelzett végleges helyzetükbe.

A készülék viselése nagyon kényelmes, teljesen átlátszó, kivehető és könnyedén tisztítható. Mára több mint 4 millió ember életét változtatta meg úgy, hogy viselése közben semmiről sem kellett lemondaniuk. Ez az egyedülálló szolgáltatás rendelőnkben is elérhető.

Hogyan működik az Invisalign?

Az Invisalign egy olyan személyre szabott fogszabályozó készülék, amely modern kialakításának köszönhetően kristálytiszta, átlátszó, így viselése szinte láthatatlan. Az Invisalign egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a sínek szinte észrevehetetlenül teszik szebbé az arcot. Remekül kiegészíthető funkcionális, állkapocs ízületi terápiával is. Az Invisalign sínrendszere tömörebb a kerámiánál, így nem kell félnünk attól, hogy kárt teszünk benne.


A fogszabályozás menete

Fogszabályozó szakorvosunk beszkenneli a fogakat és fotódokumentációt készít annak ellenőrzésére, hogy használható-e az Invisalign rendszer a fogainak rendezésére. Így a kezelés biztosan csak akkor kezdődik el, ha alkalmazható ez a fogszabályozó rendszer. A megerősítést követően megtervezi a várt eredményt. Egy 3D-s, virtuális terv  megjeleníti a mozgások sorozatát, melyeken keresztül fogsora végighalad a kezelés során. Így már a kezelés megkezdése előtt láthatja, hogyan fog kinézni a fogsora az Invisalign kezelés végeztével.

A személyre szabottan elkészült fogszabályozó sínkészleteket általában hetente cseréljük. A fogak apró lépésekben, fokozatosan mozdulnak el az előre megtervezett helyzetükbe. Ebben az időszakban átlagosan 8 hetente  kontrollvizsgálatra kell jönnie, hogy nyomon tudjuk követni az előmenetelt.

Az Invisalign rendszer alkalmazásához speciális fogszabályozási képzés szükséges. Ez a szaktudás nálunk a legmagasabb szinten áll rendelkezésre. Az RMC Fogászati Központkban az összes, felsorolt kezelés elérhető. 


Személyre szabott fogszabályzás:

Az Invisaling mára egy termékcsaláddá vált, amelyek szinte személyre szabott alternatívákat kínálnak. 4 különböző kezelési mód választható, életkor, egyéni jellemzők függvényében. Tovább a kezelési módokhoz. 

Az eredmény önmagáért beszél:

Az Invisalign világszerte már 4 millió emberen segített, amely egyúttal 4 millió különféle Invisalign sikertörténetet jelent. Ismerjék meg Kahdija történetét, akinek az Invisalign 18 hónap alatt változtatta meg életét. A bemutató videó megtekintéséhez kattintson ide.

Új mosolyát már előzetesen felpróbálhatja

Kíváncsi, milyen lesz a tökéletes mosolya? Az Invisalign SmileView segítségével láthatja, hogyan fog mutatni fogsora a kezelés befejezése után. Hogyan működik? Nagy mosolyra fel és kattintson ide, készítsen egy szelfit a SmileView-val és máris üdvözölheti is a tökéletes mosolyú énjét.

Rólunk mondták

Rólunk mondták Rólunk mondták
Rólunk mondták

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó invisalign láthatatlan fogszabályzó cikkeink Összes cikk