Online időpontfoglalás

Láthatatlan fogszabályozás, ahogy önnek a legjobb!

Invisalign fogszabályozó készülékünk most már egészen személyre szabottá vált. A korábbiaktól eltérően, most 5 különböző kezelési mód választható attól függően, hogy mosolyának mire van szüksége.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Láthatatlan fogszabályozás, ahogy önnek a legjobb!

Miből áll az Invisalign innovatív portfóliója?

  • Invisalign Full

Ez az alapvető kezelés, mely a láthatatlan fogszabályozók sorozatával gyakorlatilag észrevétlenül egyenesíti a teljes fogsort.

  • Invisalign Lite

Ez a megoldás kisebb torlódások, fogközproblémák esetén alkalmazható. Az eszköz természetesen ugyanúgy kristálytiszta és kivehető.

Az Invisalign First már 6 éves kortól alkalmazható. Tervezése során kiemelten fontosnak tartották, hogy a növésben lévő fogsort hatékonyan korrigálja. 

  • Invisalign Teen

Fiatalabb páciensek számára kínáljuk az Invisalign Teen szolgáltatást, amely a korosztályra jellemző fejlődést is figyelembe veszi.

  • Invisalign i7

Ezt a speciális megoldást a legkisebb fogmozgatásokhoz fejlesztették ki, melynek ideje maximum 3 hónap.

 

Ha szeretné mosolyát észrevétlenül, egy átlátszó és könnyen kivehető/tisztítható készülékkel tökéletessé varázsolni, kérjen időpontot dr. Csermely Márta fogszabályozó szakorvosunkhoz. A konzultáció során kiderül, a fentiek közül melyik módszer lesz számára a legideálisabb.

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó láthatatlan fogszabályozás, ahogy önnek a legjobb! cikkeinkÖsszes cikk