Online időpontfoglalás

Invisalign First - láthatatlan fogszabályzó már gyermekeknek is

Invisalign, láthatatlan fogszabályzónk egy olyan különleges készülék, ami szintre észrevétlenül varázsolja tökéletessé a páciens mosolyát. Nagyszerű hír, hogy rendelőnkben ez a fogszabályzó már gyermekek számára is elérhetővé vált.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Invisalign First - láthatatlan fogszabályzó már gyermekeknek is

Az Invisalign First már 6 éves kortól alkalmazható. Tervezése során kiemelten fontosnak tartották, hogy a növésben lévő fogsort hatékonyan korrigálja. A kezelés során szem előtt tartjuk a fogsor alakulásának széles skáláját, beleértve az egyszerű és a komplex problémákat is (pl. zsúfoltság, fogak közötti távolság, keskeny fogív stb.)

Ahogy az Invisalign fogszabályzó minden típusa, az Invisalign First készülék is átlátszó anyagból készült, bármikor kivehető és könnyen tisztítható. Ez a gyermekek számára is komfortos, nem utolsó sorban pedig higiénikusabb a hagyományos fogszabályzóknál.

További előnye, hogy eredménye kiszámítható, a kezelés menete könnyedén megtervezhető a fogsor digitális beszkennelésével. Ezáltal a fogszabályozó szakorvos pontosan szem előtt tudja tartani a gyermek igényeit, a mosoly tökéletesítésének ideális menetét.

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó invisalign first - láthatatlan fogszabályzó már gyermekeknek is cikkeinkÖsszes cikk