Online időpontfoglalás
Dr. Nagy Gabriella

Dr. Nagy Gabriella

gyermekfogász szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 14:00-20:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 08:00-13:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1996-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Néhány év általános fogászati gyakorlat után 1998-ban fog- és szájbetegségekből, majd 3 év fogszabályozás-szakrendelési gyakorlatot (Szent Rókus Kórház, Dunakeszi Szakrendelő) követően 2002-ben fogszabályozásból tettem szakvizsgát. Azóta magánrendeléseken végzek fogszabályozást és gyermekfogászatot.

Két lánygyermek anyukájaként könnyen ráhangolódom a gyerekekre, szívesen, sok türelemmel dolgozom velük. Legfontosabb célom az, hogy a gyermekek megbarátkozzanak a fogászattal, és bizalommal, nyugodtan járjanak a kezelésekre. Fogszabályozási ismereteimet folyamatosan fejlesztem, magyar és külföldi kurzusokon való részvétellel tartok lépést mind a gyermek-, mind a felnőtt-fogszabályozás fejlődésével és bővülő lehetőségeivel.

Rólam mondták

Miután kijöttünk a rendelőből, kislányom első megjegyzése az volt, hogy "ez a doktor néni nagyon kedves." Köszönjük!
42 éves édesanya
Nagyon meg voltam elégedve a doktornő munkájával. Csak így tovább!
39 éves édesanya
Tetszett, hogy a folyamat teljesen fájdalommentes, a doktornő mindig mondta, hogy melyik oldalt fogja scannelni és közben végig mutatta és mondta, hogy mit látok a kijelzőn. Már ott kiderült, hogy nincs probléma a fogaimmal, ami egy nagyon kellemes meglepetés volt számomra, ezt a röntgenfelvétel is megerősítette.
30 éves női páciens
A várandósság alatti kötelező fogászati vizsgálaton felmerültek olyan problémák, amelyeket csak egy röntgen vizsgálattal lehetett volna megerősíteni, vagy kizárni. Természetesen kismamaként ezt nem lehetett kivitelezni. A szkennelésnek hála már tudom, nincs nagy baj. A vizsgálat egyáltalán nem volt kellemetlen, a doktornő igazán alapos és precíz. Érdekes volt nyomon követni, hogyan is rajzolódik ki egyre jobban az ember fogsora.
30 éves kismama
A doktornő nagyon empatikus, figyelt minden mozdulatomra. Ha épp kellemetlen volt a vizsgálat, akkor észrevette és türelmesen várt, míg ismét készen álltam a folytatásra.
28 éves férfi páciens
Nagyon informatív volt a vizsgálat és nagyon meglepő, hogy mennyire pontosan kimutatja, ha gond van az állkapocs ízülettel vagy szabálytalan a harapása valakinek - ahogy nekem is.
27 éves női páciens
Nagyon türelmes volt a nem kicsit akaratos gyerekemhez és sikerült elvégezni a kezelést. Köszönöm!
39 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?