Online időpontfoglalás
Dr. Hirschberg Andor Ph.D. Prof.

Dr. Hirschberg Andor Ph.D. Prof.

audiológus, fül-orr-gégész
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Orr- és melléküreg-betegségek, orrpolip, szövetborotva (shaver)
  • Gátolt orrlégzés, akut és krónikus náthás állapotok
  • Endoszkópos melléküreg-sebészet
  • Fülsebészet
  • Audiológia
  • Lézeres és rádiósebészeti fül-orr-gégészeti műtétek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 16:30-20:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, 1984-ben fül-orr-gégészeti, 1999-ben allergológia-klinikai immunológiai, majd 2005-ben audiológiai szakképesítést szereztem. Tudományos fokozataimat 1994-ben (az orvostudomány kandidátusa, majd Ph.D) és 2009-ben (habilitáció) szereztem. 22 évig dolgoztam a Semmelweis Egyetem Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán, legutóbb egyetemi docensként és klinikaigazgató-helyettesként működtem. 2005-től a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak fül-orr-gégészeti és szájsebészeti osztályán vagyok osztályvezető főorvos.

Szakmai gyakorlatomat – számos egyéb hazai intézet mellett – több tucat külföldi intézményben és szakmai kurzuson bővítettem, Kanadában hosszabb ideig kutatómunkát végeztem. Több mint két évtizedes egyetemi oktatói tevékenységemet folytatva továbbra is aktív oktató vagyok mind a négy magyar orvosegyetem graduális és posztgraduális képzésein és kurzusain. Szakmai kollégiumi tag vagyok, a Fül-Orr-Gége és Fej-Nyaksebész Orvosok Egyesülete Rhinológiai Szekciójának elnöke, az egyesület titkára.

Számos nemzetközi társaság és munkabizottság, valamint három lektorált szakmai folyóirat szerkesztőbizottságának vagyok tagja, magyar és nemzetközi kongresszusok meghívott előadója és résztvevője. Több mint száz publikációm – közte egyetemi és tudományos könyvfejezetek – jelent meg. Legfőbb érdeklődési területem a rhinológia (orr- és melléküreg-betegségek), orrpolipózis, gátolt orrlégzés, horkolás, orrmelléküreg-gyulladások és endoszkópos sebészet, de ezek mellett a fül-orr-gégészet minden területét – beleértve az onkológiát és a fej-nyaksebészetet is – művelem.

Szeretem a zenét és a színházat, kevés szabadidőmben sportolok (labdarúgás, tenisz, kerékpár, sí), utazom. Nős vagyok, négy gyermek édesapja.

 

Szakmai önéletrajz

Rólam mondták

A doktor úr alapos volt, asszisztense messzemenőkig kedves volt!
34 éves bankár

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?