Online időpontfoglalás
Dr. Treuer Tamás Ph.D.

Dr. Treuer Tamás Ph.D.

pszichiáter szakorvos, orvosi rehabilitáció szakorvos, pszichoterapeuta szakorvos
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Depresszió
  • Pánikbetegség
  • Evészavar
  • Konfliktuskezelés
  • Párterápia
  • Kulturális beilleszkedési zavar

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 16:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Orvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol a Hársfa utcai Korányi Frigyes Szakkollégium alapító tagja voltam. 1990-ben graduáltam summa cum laude minősítéssel. Három szakvizsgával rendelkezem: pszichiátriai szakvizsgámat 1994-ben, pszichoterápiás szakképesítésemet 1996-ban, pszichiátriai orvosi rehabilitációs szakvizsgámat pedig 2005-ben tettem le. A PricewaterhouseCoopersnél okleveles szervezeti tanácsadó diplomát is szereztem 2000-ben. Tudományos fokozatomat (PhD) döntően az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben végzett kutatómunkám („Az impulzuskontroll zavarok altípusainak vizsgálata – kényszerek, evészavarok”) alapján 2002-ben nyertem el.

1990-től 2002-ig az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (OPNI), 1997-től a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Pszichiátriai Tanszékén, az OPNI Nyéki úti részlegén dolgoztam mint pszichiáter főorvos és mint a tanszékvezető professzor klinikai helyettese. Részt vettem a magyar pszichiátriai rezidensképzés elméleti és gyakorlati kidolgozásában is. 1994 és 1998 között a Magyar Pszichiátriai Társaság orvos titkára voltam, és ebben a szerepben 1995-ben az Amerikai Pszichiátriai Társaság washingtoni ösztöndíjával tanulmányozhattam az amerikai kollégák gyakorlatát.

1997–98-ban Problem Based Learning és Evidence Based Learning tréningeken vettem részt az Allegheny Egyetemen Philadelphiában és Koppenhágában. Tudományos közleményeim száma meghaladja a 100-at, és külön büszkeségem, hogy a Medicina könyvkiadó megosztott nívódíjában és a Magyar Pszichiátriai Társaság Goldschmidt-díjában részesültem publikációimért és a Pszichiátria Magyar Kézikönyvének társszerkesztéséért és társszerzőségéért. 2002 és 2005 között Bécsben, majd hazatérve ezt követően is regionális pozícióban a bécsi Area Medical Center Vienna Eli Lilly & Company klinikai kutatóorvosi munkakörében dolgozom.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?