Online időpontfoglalás
Dr. Tóth Irén

Dr. Tóth Irén

pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: 9:30-11:30 (online)
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem 1990-ben, majd 2001-ben üzemorvosi, 2011-ben pszichoterápia, 2017-ben pszichiátria szakvizsgát tettem. 2015-től a Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai Osztályának pszichiátria szakorvosa vagyok, 2019-től a IV. kerületi Pszichiátriai Szakrendelőben, 2021-től a XV. kerületi Addiktológia Szakrendelőben is dolgozom.

Két évtizede foglalkozom pszichés betegekkel. Elsődleges megközelítésként minden esetben a pszichoterápia oldaláról igyekszem a betegnek segíteni a helyes önismeret megszerzése és a különböző megküzdési utak megfelelő alkalmazása révén. Módszereim a kognitív viselkedésterápia, személyközpontú terápia, relaxációs terápiák. Szükség esetén a pszichiátriai gyógyszeres segítségnyújtás kereteit szintén alkalmazom a biztonságos kezelés és továbbhaladás érdekében. Munkám során a pácienssel való jó kapcsolat kialakítása vezérel a testi-lelki harmónia érdekében. 

Szabadidőmben is a test és lélek harmóniájára törekszem: szívesen járom a természetet, rendszeresen járok úszni, színházba és komolyzenei koncertekre.

Rólam mondták

A doktornő nekem nagyon sokat segített, maximálisan meg voltam elégedve a munkájával.
41 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?