Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte 1990-ben, majd 2001-ben üzemorvosi, 2011-ben pszichoterápia, 2017-ben pszichiátria szakvizsgát tett. 2015-től a Flór Ferenc Kórház Pszichiátriai Osztályának pszichiátria szakorvosa, 2019-től a IV. kerületi Pszichiátriai Szakrendelőben, 2021-től a XV. kerületi Addiktológia Szakrendelőben is dolgozik.

Két évtizede foglalkozik pszichés betegekkel. Elsődleges megközelítésként minden esetben a pszichoterápia oldaláról igyekszik a betegnek segíteni a helyes önismeret megszerzése és a különböző megküzdési utak megfelelő alkalmazása révén. Módszerei a kognitív viselkedésterápia, személyközpontú terápia, relaxációs terápiák. Szükség esetén a pszichiátriai gyógyszeres segítségnyújtás kereteit szintén alkalmazza a biztonságos kezelés és továbbhaladás érdekében. Munkája során a pácienssel való jó kapcsolat kialakítása vezérli a testi-lelki harmónia érdekében. 

Szabadidejében is a test és lélek harmóniájára törekszik: szívesen járja a természetet, rendszeresen jár úszni, színházba és komolyzenei koncertekre.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?