Online időpontfoglalás
Baky Ildikó

Baky Ildikó

gyermekpszichológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 10:00-12:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A pszichológusi (Eötvös Loránd Tudományegyetem, 1994), majd a klinikai gyermek-szakpszichológusi diploma (Hajnal Imre Orvostovábbképző Egyetem, 1997) megszerzése mellett Bécsben (Universität Wien, Allgemeine Krankenhaus Wien) és Strasbourgban szereztem elméleti és gyakorlati ismereteket.

Dolgoztam a X. kerületi nevelési tanácsadóban, majd a III. kerületi óvoda- és iskolapszichológusi hálózat tagjaként. Szakterületem elsősorban a gyermekkori neurotikus problémák kezelése és családi konzultációk vezetése. Munkamódszerem az analitikusan orientált pszichoterápia és a játékterápia; használom a relaxációt, a meditációt, illetve a pszichodráma módszertanát önismereti és gyermekcsoportok vezetésében.
Szervezetpszichológiai érdeklődésem révén 2003-ban MBA-diplomát szereztem (Budapesti Corvinus Egyetem / London Business School). 2007-ben vezetői coach képesítést szereztem, alapító tagja vagyok a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnek.

Szabadidőmben sokat sportolok, leginkább úszom és kerékpározom, kirándulok. 

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?