Baky Ildikó
Baky Ildikó
gyermekpszichológus, pszichológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 13:00-15:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A pszichológusi (Eötvös Loránd Tudományegyetem, 1994), majd a klinikai gyermek-szakpszichológusi diploma (Hajnal Imre Orvostovábbképző Egyetem, 1997) megszerzése mellett Bécsben (Universität Wien, Allgemeine Krankenhaus Wien) és Strasbourgban szereztem elméleti és gyakorlati ismereteket.

Dolgoztam a X. kerületi nevelési tanácsadóban, majd a III. kerületi óvoda- és iskolapszichológusi hálózat tagjaként. Szakterületem elsősorban a gyermekkori neurotikus problémák kezelése és családi konzultációk vezetése. Munkamódszerem az analitikusan orientált pszichoterápia és a játékterápia; használom a relaxációt, a meditációt, illetve a pszichodráma módszertanát önismereti és gyermekcsoportok vezetésében.
Szervezetpszichológiai érdeklődésem révén 2003-ban MBA-diplomát szereztem (Budapesti Corvinus Egyetem / London Business School). 2007-ben vezetői coach képesítést szereztem, alapító tagja vagyok a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesületnek.

Szabadidőmben sokat sportolok, leginkább úszom és kerékpározom, kirándulok. 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?