Laborvizsgálatok

Rendelőnkben számos laborvizsgálatot végzünk: azonnali eredményt adó gyorsteszteket, általános vér- és vizeletelemző vizsgálatokat, speciális genetikai, illetve egyes kórképekhez kapcsolódó diagnosztikai célú elemzéseket.

Laborvizsgálatok

A helyben levett minta a vizsgálat típusától függően rendelőnkben vagy külső laboratóriumban kerül elemzésre. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy pácienseink szakszerű és biztonságos ellátása érdekében laborvizsgálatokat csak orvosi ajánlásra, javaslatra végzünk el. Lehetőség van laborvizsgálat kérésére RMC-szakorvosi vizit nélkül is, ebben az esetben kérjük, háziorvosától vagy kezelőorvosától hozzon pecséttel ellátott írásos ajánlást, kórlapot, amely alapján elvégezhetjük a vizsgálatot. Az eredményeket ilyen esetekben a küldő orvos értékeli ki, rendelőnk csak az eredményt közli.

Rendelőnkben elérhető laboratóriumi vizsgálatok:

További laborvizsgálatainkról kérjük, érdeklődjön kezelőorvosánál.

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?