Online időpontfoglalás

Fokozódik az olimpiai láz

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Fokozódik az olimpiai láz

Holnap kezdődik az olimpia, közkívánatra ismét megkérdeztük orvosainkat, munkatársainkat, hogyan készülnek a nagy eseményre. Várják már? Sok érmet remélnek? Melyik versenyszámokat követik? Blogbejegyzésünkből kiderül.

kadala_zsuzsa.JPG

Kadala Zsuzsanna
ügyvezető igazgató

Nagyon szeretem a sportokat, szeretem nézni szinte az összes sportágat. Eléggé kötődöm a különböző sportokhoz, talán abból is kifolyólag, hogy eredeti végzettségem testnevelés tanár.

Mindig nagyon várom az összes világversenyt, legyen szó az olimpiáról, foci vb-ről vagy az eb-ről. Az olimpiát kicsit azért is, mert nagyon szeretem hallani a himnuszunkat, amikor a magyarok nyernek egy adott számban.

Szoktam nézni az olimpiai közvetítéseket, amikor csak tehetem. Most szerencsére a verseny ideje alatt leszek szabadságon és nagyon szurkolok, hogy minél több aranyérmet szerezzen a magyar csapat.

Szeretem az úszást, a kajak-kenut, a vízilabdát és a kézilabdát. Ha jól emlékszem, a kézilabdázóink nem jutottak ki az olimpiára, ez egy szívfájdalmam. A vízi sportok szeretete onnan ered, hogy több mint 10 évig versenyszerűen úsztam, a főiskolán hagytam abba. Most a kondim megtartásáért rendszeresen futok.

A magyar résztvevőktől 25 érmet remélek.

dohan_orsolya.JPG

 

Dr. Dohán Orsolya
belgyógyász, endokrinológus

Mindjárt itt az olimpia, várom már a kezdést. Reggelente, amikor végigfutom a híreket, az olimpiai témájúakat mindig elolvasom.

Általában azokat a versenyszámokat követem, ahol van magyar versenyző is, de inkább a vízi sportágak, az úszás áll közel hozzám.

Amikor tehetem, én is rendszeresen úszom, ha szabadságon vagyok, akkor minden nap. Medencében vagy a Balatonban, a lényeg, hogy ússzak. Régebben futottam.

Számot nem mondanék, de sok-sok érmet várok a magyaroktól.

levay_bernadett.jpg

 

Dr. Lévay Bernadett
plasztikai sebész, sebész

Izgatottan várom az olimpiát, mindig megnézem előre a programtervet. Ha tehetjük, az egész család együtt nézi, ha épp nem tudjuk követni az élő közvetítéseket, vissza szoktuk nézni, így egyikről sem maradunk le, ami érdekel minket.

A kedvenc versenyszámaim az úszás, a torna és a triatlon. Azért is, mert korábban rendszeresen úsztam, jelenleg pedig triatlon versenyeken veszek részt. Az olimpiai triatlon közvetítéseken mindig ellesek pár trükköt, amit később én is tudok alkalmazni a versenyek során. Ebből a szempontból sajnos későn lesz most az olimpia, mert a triatlon versenyek idén inkább júliusra esnek.

A magyar olimpikonjainktól összesen 17 érmet remélek.

vass_viktor.JPG

 

Dr. Vass Viktor
belgyógyász, diabetológus

Készülök már nagyon az olimpiára, különböző sportmagazinokat olvasok, sportolók blogbejegyzéseit böngészem, folyamatosan tájékozódom az esélyesekről.  Az olimpia számomra a nemzetek játékos megmérettetése a barátság jegyében, ahol megtalálhatjuk a legerősebb, legügyesebb, legkitartóbb sportolókat, akik hazájuknak dicsőséget hoznak. 

A kedvenc sportágam az úszás, a kajak, kenu és a futás, de az atlétika minden ága is érdekel. A futás közel áll hozzám, magam is rendszeresen űzöm. Heti háromszor, négyszer 6-10 km-t szoktam futni a természetben, erdei utakon. Emellett heti 3-4-szer járok személyi edzővel erősíteni is, ahol a crossfit, a body building és a súlyemelés elemeit használva edzünk. 

12 érmet várok, amiből 4 arany nagyon nagy sikert jelentene nekünk. 

tatrai_dora.JPG

 

Tátrai Dóra
asszisztens

Várom már az olimpiát, még nem készültem fel rá teljesen, de mindig meg szoktam nézni, hogy milyen sportolók mennek ki a világversenyre. A gyűjthető sportkártyákat én is szoktam nézegetni, gyűjteni.

Inkább küzdősport beállítottságú vagyok. Úgy tudom, hogy a vusu bekerült idén az olimpiai sportágak közé, így azt is követni fogom. Az extrém sportok állnak még közel a szívemhez. Illetve az atlétikai versenyszámok érdekelnek, a gerelyhajítás és a távolugrás a favoritok.

Azért is szeretem ezeket a számokat, mert középiskolában magam is atletizáltam, akkor még a Testnevelési Egyetem is szerepelt a továbbtanulási terveim között. Aztán a baseball és a küzdősportok (kempo, taekwondo) felé vettem az irányt, ezeket űztem. Jelenleg görkorcsolyázom, kicsit extrémebb változatban, ún. félcső görkorcsolya területen, de az országban nem sok ilyen jellegű pálya van. És még japán dobolok, ami félig küzdősport, félig zene.

A magyar olimpikonoktól minél több érmet várok, 20 felett jó lenne.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?