Online időpontfoglalás
Dr. Csermely Márta

Dr. Csermely Márta

fogszabályozó szakorvos
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 10:00-18:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1989-ben diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd fog- és szájbetegségek-, valamint fogszabályozás-szakvizsgát is tettem. 2001-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szakokleveles orvosmenedzseri képesítést szereztem. 2010-ben szervezetfejlesztő szupervízorként végeztem az International Business School-ban. Kranioszakrális terapeutai végzettségemet a londoni székhelyű CCST-ben nyertem el, az utóbbi 3 évben e rendszer oktatója is vagyok. Több mint harmincéves fogszabályozó szakorvosi tapasztalattal rendelkezem. Szupervízorként és alternatív terápiás szakemberként több mint tíz éve működöm. 
  
Fő érdeklődési területem az állkapocsízület működése és annak diszfunkciói. Az RMC csapatán belül – fogorvos társaimon túl – szorosan együttműködöm logopédus, kiropraktőr és fül-orr-gégész kollégákkal, hiszen a fogászati munka csak ép testben lehet igazán hatékony. Munkám – világlátásom szerint – az egység szemléletét tükrözi. 
  
Folyamatosan képzem magam, az élethosszig tartó tanulás életelemem. Szabadidőmben szívesen vagyok a természetben, szerelmem a Balaton és a tenger. Két felnőtt gyermekem van, a velük és a tágabb családdal töltött együttlét jelenti számomra a legnagyobb boldogságot. 

Rólam mondták

Nagyon elégedett vagyok Csermely Márta doktornő hozzáállásával és szakmaiságával egyaránt. A környezet és a higiénia is tökéletes.
40 éves női páciens
A doktornő alaposan elmagyarázta és rajzzal is szemléltette a fogaim helyzetét, így könnyebb megértenem, mi miért történik. Ezt fontosnak és hasznosnak tartom.
33 éves fejlesztő
A kezelés, a figyelem és az ellátás a várakozásaimat maximálisan felülmúlta. A Doktornőről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni.
25 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?