Online időpontfoglalás
Dávid-Nagy Bodza

Dávid-Nagy Bodza

klinikai fogászati higiénikus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 8:00-16:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

2017 óta foglalkozom szájhigiéniával, melyet hivatásomnak tekintek. Pályámat szájsebész asszisztensként kezdtem, majd továbbképeztem magam dentálhigiénikussá. Munkám során több klinikán is szereztem tapasztalatot a fogászat különböző ágain, mint az implantológia, protetika, parodontológia, radiológia vagy fogszabályozás. Az iTOP képzéseimen megtanultam, hogyan adhatom át pacienseimnek a megfelelő szájápolást és a fogtisztításhoz szükséges eszközök gyakorlati használati technikáját. Prioritásként kezelem a fog és fogágybetegségek megelőzését, melyet munkám során személyre szabottan támogatok.

Életem középpontjában a sport áll, aktív kikapcsolódás számomra az országúti kerékpározás, amit versenyszerűen űzök. A hétköznapjaimban jelentős szerepet játszik még a hegedű, bár még csak pár éve kezdtem el tanulni, azonnal szenvedélyemmé vált.

 

Időpontfoglalás

 

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?