Online időpontfoglalás

8 kg 8 hét alatt

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
8 kg 8 hét alatt
h_m__rleg.jpg
Katalin, aki Facebook játékunkon nyert egy 12 hetes fogyókúrás programot Koncz Katánál, már igazán belejött a diétába, és úgy tűnik 8 hét alatt sikerült átállnia egy olyan rutinra, ami egy egészségesebb életmódot biztosít a számára. Pedig közben még beteg is volt, majd következett egy kis mélypont, amikor a súlya elindult felfelé. Szerencsére már ezen is túlvan és mivel most vidéken van, ezért telefonon ill. e-mailben konzultálnak Katával.

Ezt a lelkes beszámolót kaptuk tőle nemrég: "Már 8 kg-t fogytam!!! A betegségem alatt nem voltam különösebben éhes, tehát akkor tudtam tartani a diétát. Amikor híztam 0,7kg-t nagyon megijedtem és egy kicsit el is keseredtem, Katát hívtam és azt mondta, hogy a mennyiségeket pontosítja. Én közben annyit tettem, hogy délután 4 óra után nem ettem és a mennyiségeket is csökkentettem. Továbbra is nagyon jól érzem magam a refluxom gyakorlatilag megszűnt, csak ha elhajlok egy kis fehérborra akkor kell savlekötőt szednem."

Kívülről úgy tűnik, hogy igazán egyszerű tartani a diétát és bevezetni a sok változást, de azért ez a mindennapokban komoly odafigyelést és elszántságot igényel. Ezért aztán nagyon örülünk, hogy Katalin ilyen kitartó és minden elismerésünk érte! Hajrá továbbra is! Ha bármi kérdésetek lenne a 12 hetes fogyókúrás programmal kapcsolatban vagy csak szeretnétek megosztani saját tapasztalaitokat, akkor várjuk a kommenteket itt is és a Facebook oldalunkon is.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?