Online időpontfoglalás

Hólyagfájdalom szindróma egy páciens szemével

Mónika gyógyulásának története

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Hólyagfájdalom szindróma egy páciens szemével

Nemrégiben egy levél érkezett Mónikától urológusunkhoz, dr. Lovász Sándorhoz. Kétségbeesetten kért segítséget, hiszen szűnni nem akaró vizelési ingerrel, fájdalmas vizeletürítéssel és húgycsőfájdalommal küzdött több mint 15 éve. Hiába járt már több orvosnál is, senki sem tudott segíteni rajta. Már abban is elbizonytalanodott, vajon valódiak-e panaszai, vagy csak a fejében léteznek. Elhatároztuk, hogy mindenképpen segítünk neki.

monika.png

Vizsgálataink segítségével megállapítottuk, hogy Mónika hólyagfájdalom szindrómával küzd. A hólyagfájdalom szindróma (más néven interstitial cystitis/bladder pain syndrome - IC/BPS) egy olyan urológiai betegség, melyet az orvosok közül is csak kevesen ismernek fel. Tünetei rendkívül kínzóak: égető hólyag- és húgycsőfájdalom, szinte folyamatos vizelési inger, s akár napi ötven-hatvanszori vizelés is társul. Ezek a panaszok gyakran nagymértékben rontják az életminőséget, ellehetetlenítik a munkát, a házaséletet, a hétköznapokat. Dr. Lovász Sándor kiemelt szakterülete a hólyagfájdalom szindróma diagnosztikája, kezelése és kutatása. Az ország minden pontjáról érkeznek hozzá páciensek, akik tehetetlenül álltak szemben a gyötrő fájdalommal, s döntő többségük a kezelés hatására panaszaik tartós mérséklődését, sőt akár az évekig tartó teljes panaszmentességet is elérhetik.

Nézzétek meg ebben a videóban páciensünk gyógyulásának történetét.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?