Online időpontfoglalás

Kismamákkal élőben is

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Kismamákkal élőben is
h_Gaspar_Lilla_gyerekekkel.jpg
Dr. Gáspár Lilla, a tanfolyam vezetője
 két gyermekével
Judit a terhesgondozási csomagunkban lévő szülésfelkészítő tanfolyamon szerzett élményeiről számol be. Köszönjük a sok dicséretet, és reméljük idővel a szülésről is olvashatunk majd.
Nemsokára megszületik az első kisbabám, és ugyan nem mondhatom, hogy teljes nyugalommal várom azt a percet, amikor beindul a szülés, de úgy érzem felkészültem mindenre, amire a kilenc hónap alatt lehet.
 Az RMC-s terhesgondozás során végig számíthattam az orvosom szakértelmére, a nővérek gondoskodására és figyelmére, és nagyon jól esett, hogy hasonló időben szülni készülő kismamákkal többször is találkoztam a szülésfelkészítő tanfolyamokon.
Az első tanfolyamon találkoztam Lillával a tanfolyam vezetőjével, aki maga is kétgyermekes anyuka és tapasztalt belgyógyász, végtelenül türelmesen válaszolt minden kérdésre, együtt érzően hallgatta panaszainkat és mindig volt egy megnyugtató szava, odaillő tippje. Nagyon jónak találtam, hogy a három meghirdetett beszélgetés a terhesség három trimeszterében arányosan van elosztva így mindig megkaptam a megfelelő ismeretet az adott időszakra és az elkövetkezendő várható eseményekre is felvilágosítást kaptam. 
A legjobb az volt, hogy végre nem az internetet böngészve keresgéltem a kismamatársak beszámolóit az engem érdeklő kérdésekről, hanem élőben faggathattam valakit, aki hiteles és használható tanácsokat tudott adni:
-       első periódus közérzet javító és egészséges táplálkozásról,
-       kismama relaxációs tornáról,
-       kényelmes öltözködésről,
-       jó könyvekről, 
-       a korházi csomag összeállításáról.
Ráadásul a többiek kérdései, tapasztalatai is nagyon érdekesek voltak így, ami nem jutott nekem az eszembe, de hasznos dolog arra is választ kaptam, kaptunk, Lilla jó kis csapatot varázsolt belőlünk.

Már nagyon várom a tanfolyam harmadik és egyben utolsó férjemmel közös részét ahol mindketten felkészülhetünk a terhesség legnehezebb utolsó harmadára, és a szülésre, hogy amikor beindul a szülés minden a lehető legjobban sikerüljön és egy csodálatos élmény maradjon meg belőle.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?