Online időpontfoglalás

Magzati szűrővizsgálatok a koronavírus idején

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Magzati szűrővizsgálatok a koronavírus idején

Egyelőre korlátozott információkkal rendelkezünk a várandósokkal kapcsolatban, de úgy tűnik, a kismamák és magzatok nem tartoznak a magasabb kockázatú betegcsoportba. Ennek ellenére felmerülhet az a kérdés a várandósokban, veszélyes helyzetbe kerülnek-e azzal, hogy elmennek a szűrővizsgálatokra. 

shutterstock_214404892.jpg

Dr. Csermely Gyula Ph.D. szülész-nőgyógyász, auditált ultrahang-specialistánk válasza, hogy a terhességi szűrővizsgálatok menetrendjén nincs lehetőség változtatni, azokat el kell végezni. Maximum néhány nap csúszás megengedett, de a jelenlegi helyzetben ez nem jelent előnyt. 

Azt javasoljuk, hogy a vizsgálatra való érkezés és a várakozás alatt az általános óvintézkedéseket tartsák be: 

  • kerüljék a tömegközlekedést 
  • gyakran mossanak és fertőtlenítsék kezüket 
  • arcukhoz, szemükhöz, szájukhoz lehetőség szerint nem nyúljanak  

Rendelőnkben mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk érkező kismamák a legnagyobb biztonságban legyenekMaximális odafigyelést fordítunk helyiségeink és eszközeink tisztaságára, a fertőtlenítésére és a megfelelő védőruházatok használatára, ezért a várandósok védelme teljes mértékben biztosított.  

Minden kismamát szigorú szabályokat betartvamaximálisan felkészülvenyugodt légkörben várunk a vizsgálatokra. 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?