Online időpontfoglalás
Dr. Jerney Judit

Dr. Jerney Judit

gyermekneurológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 10:00-12:00 (online) és 16:30-18:30 (online)
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem summa cum laude eredménnyel 1970-ben. Gyermekgyógyászatból, neurológiából és gyermekneurológiából szereztem szakképesítést. Finn ösztöndíjjal két hónapot töltöttem a Turkui Egyetemi Gyermekklinikán. 1970 és 2005 között a Heim Pál Gyermekkórházban dolgoztam, majd 2020 októberéig a Szent János Kórház Budai Gyermekkórház Neurológia-Epilepszia Szakrendelésének főorvosa voltam.

Éveken át oktattam címzetes főiskolai docensként a Pető Intézetben. Fő érdeklődési területem a fejlődő agy, az epilepszia és a gyermekkori fejfájások. 2007 és 2011 között a Magyar Epilepszia Liga, a Nemzetközi Epilepsziaellenes Liga Magyar Tagozatának elnöke, előtte és utána évekig vezetőségi tagja voltam.

Számomra a zene, az olvasás, a képzőművészetek vagy az utazás jelent örömteli kikapcsolódást.

Rólam mondták

Páciensközpontú ellátás: a gyermekem ellátása olyan módon zajlott, hogy a fiam egyáltalán nem ijedt meg. Másnak is ajánlom!
40 éves édesanya
Jerney doktornő végtelenül kedves és alapos volt, maximálisan elégedett vagyok és hálás, hogy ilyen remek szakemberhez kerültünk.
45 éves felső vezető
A doktornő nagyon alaposan kivizsgálta a kisfiamat annak érdekében, hogy felállíthassa a megfelelő diagnózist. Jelen stádiumban nem lehetett 100%-an megmondani, melyik alsó légúti betegséggel küzd, de a doktornő mindkét opciót és a teendőket elmagyarázta otthonra illetve információs anyagot is adott a későbbiekre. Nagyon kedves és közvetlen volt, jól ért a babák nyelvén.
32 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?