Online időpontfoglalás
Dr. Kádár Krisztina Ph.D. Prof.

Dr. Kádár Krisztina Ph.D. Prof.

gyermekkardiológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Magzati, újszülött-, csecsemő- és gyermekkardiológia

Rendelési idők:

Hétfő: 16:00-19:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 17:00-19:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem summa cum laude eredménnyel. Gyermekgyógyász és gyermekkardiológus szakorvos vagyok. Egy évig dolgoztam Anglia egyik vezető gyermekkardiológiai centrumában (Killingbeck Hospital, Leeds), ahol dr. Olive Scottnál sajátítottam el a gyermekkardiológia új vizsgálati módszereit. Hazatérve Magyarországon bevezettem a csecsemő- és gyermekszívultrahang-vizsgálatot. Egyik speciális érdeklődési területem a magzati szívultrahang-vizsgálat lett, ennek módszerét a technikát a világon először bevezető Lindsey Allentől sajátítottam el többszöri tanulmányútjam során (London, Guys Hospital).

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikán dolgozom. Tudományos fokozatomat (PhD) a gyermekszívultrahang diagnosztikájából védtem meg. A Magyarországon egyedüli, Európai Kardiológus Társaság congenitalis echocardiographiás licenc vizsgáját 2000-ben szereztem meg. 2012 óta tagja vagyok az Európai Kardiológus Társaság Congenitalis Echocardiographia Vizsgabizottságnak. Habilitált doktor és a Semmelweis Egyetem docense vagyok.

Férjem, Prof. Hartyánszky István, valamint fiam, ifj. dr. Hartyánszky István is szívsebész. Hobbim a kertészkedés.

Rólam mondták

Kádár Krisztina professzorasszony egy tünemény! Emberileg és szakmailag is csillagos ötös!
41 éves édesanya
Kádár Professzorasszony és a nővérke is tündériek voltak. Kisfiam 3,5 évesen mosolyogva csinálta végig az UH, EKG és vérnyomásmérést! Köszönjük a megfelelő szakmai felkészültséget!
36 éves édesanya
Mindennel teljes mértékben meg vagyunk elégedve, profi, összeszokott csapat. Kádár Krisztina professzorasszony szakmailag kiemelkedő, emberileg pedig rendkívül kedves, a gyermekek nevén nagyon jól értő orvos.
39 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?