Online időpontfoglalás
Dr. Novák Viktória

Dr. Novák Viktória

belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 13:00-17:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Már kisgyermekkoromban elhatároztam, hogy orvos leszek. Az orvoslásban nem csak a tudomány szépsége vonzott, hanem annak a lehetősége is, hogy másoknak segíthetek.

Az egyetemi évek alatt többféle szakterület is érdekelt, a diplomám megszerzése után végül a belgyógyászatot választottam, mert ez a legszerteágazóbb terület, a klasszikus orvoslás, ahol az orvos a beteget a maga teljességében vizsgálja és a gyógyítás mellett a megelőzés is fontos szerepet kap. A szakképzés során igyekeztem a belgyógyászat minél több részéről tapasztalatot szerezni, így dolgoztam általános belgyógyászati, diabetológiai, gasztroenterológiai majd kardiológiai osztályon és ezek mellett sürgősségi ellátásban is.

A szakvizsgát követően belgyógyászati rendelésen kezdtem dolgozni, ezáltal is bővítve a megszerzett tudásomat. A betegellátásban a szakmai ajánlásokat tartom irányadónak, de igyekszem ezeket személyre szabni, a kivizsgálás és a kezelés tervezésénél a páciensek egyéni igényeit is mindig figyelembe veszem, mert a gyógyulás véleményem szerint az orvos és beteg közös munkájának az eredménye.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?