Online időpontfoglalás

A nők 100%-át érinti és mégsem beszélünk róla – mi az?

Nőnek lenni csodálatos dolog, mégis, aki a fenti tünetek valamelyikét, vagy azokat halmozottan megtapasztalja a változókorban, sokszor nem gondolja így.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
A nők 100%-át érinti és mégsem beszélünk róla – mi az?

Az RMC-nél hiszünk abban, hogy erről a fontos témáról, amit még mindig sokan tabuként kezelnek, beszélni kell! Folytatva egy korábbi beszélgetésünket – amikor egy 55 éves női páciensünk faggatta a nőgyógyászt „totális fejreállásáról” – szeretnénk most megosztani egy videót dr. Baló Tímea belgyógyász orvosunkkal, aki az endokrinológia oldaláról járja körbe, hogy milyen tipikus szövődményei vannak a menopauzának, mire jó (és mikor nem) a hormonkezelés és mi történik a női libidóval a változókorban.


 A téma iránti elkötelezettségünk miatt a piacon egyedülállóan komplex megközelítéssel állítottuk össze menopauza csomagunkat, hogy személyre szabottan tudjuk megelőzni vagy enyhítheti a változókor tüneteit.

 

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó cikkek Összes cikk