Online időpontfoglalás

Esztétikai fogászat

Megjelenésünket nagymértékben meghatározza mosolyunk szépsége, amely kihat az egész arcunkra, testünkre, viselkedésünkre és sikereinkre is.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Esztétikai fogászat

Már apró változtatások is teljes átalakulást eredményezhetnek, ezért komplex megközelítésre és alapos tervezésre van szükség, amelynek fókuszában nem a fogak, hanem a teljes test áll. Nincs is annál rosszabb, amikor egy mosoly „külön életet él” az arctól és viselőjének személyiségétől. A szépség mellett éppen ezért a harmónia, az egység és a tartósság is ugyanolyan fontos. Erre törekszünk esztétikai megoldásainkkal:

  • ínykontúr-módosítás
  • korona-hosszabbítás
  • héjkerámiák
  • direkt héjak
  • professzionális, rendelői és otthoni fogfehérítés
  • mosolytervezés

Kibillent egyensúly

A fejfájás, fogfájás, különféle rágási vagy nyelési zavarok, nyaki- és vállfájdalmak, hátfájdalmak, szédülés, fülzúgás, szempanaszok, a fülcsengés, vagy a reggeli fáradtság hátterében testünk egyensúlyi helyzetének problémái is állhatnak. Ezek az egyensúlyi kibillenések nyomot hagynak a fogainkon is, felszíni kopáshoz, fokozott érzékenységhez, meglazuláshoz, fogvesztéshez is vezethetnek.

Az egyensúly helyreállítása nemcsak a zavaró tünetek megszüntetése miatt fontos. Felelős fogászati munkát kiegyensúlyozott testben érdemes végezni. Hiszen ami a szájban történik, ugyanúgy visszahat a test többi részére, mint ahogy egy korábbi sérülés vagy a szülés hathatott az állkapocsízületre és fogainkra.

Fogászati Központunkban ezért szorosan együttműködünk kiropraktőrlogopédus és nyelésterápiában jártas kollégákkal.

Rólunk mondták

Rólunk mondták Rólunk mondták
Rólunk mondták

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó esztétikai fogászat cikkeink Összes cikk