Általános fogászati kezelések

Fogászati központunkban minden olyan konzerváló kezelés elérhető, amely a fogak és az íny egészségének helyreállítását szolgálják, legyen szó fogtömésről, inlay/onlay betétekről, gyökérkezelésről, kürettálásról, vagy fogkő-eltávolításról.

Általános fogászati kezelések

A legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, és innovatív fogászati eszközöket és gépeket is használunk a kezelések során.  Fényaktív fertőtlenítőt alkalmazunk például egyes fogágybetegségek, afta kezelések, nyálkahártya-gyulladás, vagy gyökérkezelések során, amely gyulladáscsökkentő hatása révén gyorsabb gyógyulást eredményez.  Ózonos fertőtlenítéssel kezeljük az afta vagy más fog- vagy nyálkahártya fertőzést is. A gyökérkezeléseknél gépi gyökértágítóval dolgozunk, amely pontosabb eredményt és alaposabb tisztítást tesz lehetővé, így jelentősen csökken a kezelés időtartama.

Elérhető kezelések:

  • Fogtömések
  • Inlay-Onlay (aranykerámia,-kompozit, porcelán)
  • Gyökérkezelés
  • Fogkő-eltávolítás

Rólunk mondták

Rólunk mondták Rólunk mondták
Rólunk mondták

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó általános fogászati kezelések cikkeink Összes cikk