Online időpontfoglalás

Általános fogászati kezelések

Fogászati központunkban minden olyan konzerváló kezelés elérhető, amely a fogak és az íny egészségének helyreállítását szolgálják, legyen szó fogtömésről, inlay/onlay betétekről, gyökérkezelésről, kürettálásról, vagy fogkő-eltávolításról.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Általános fogászati kezelések

A legmagasabb minőségű anyagokkal dolgozunk, és innovatív fogászati eszközöket és gépeket is használunk a kezelések során. Fényaktív fertőtlenítőt alkalmazunk például egyes fogágybetegségek, afta kezelések, nyálkahártya-gyulladás, vagy gyökérkezelések során, amely gyulladáscsökkentő hatása révén gyorsabb gyógyulást eredményez. A gyökérkezeléseknél gépi gyökértágítóval dolgozunk, amely pontosabb eredményt és alaposabb tisztítást tesz lehetővé, így jelentősen csökken a kezelés időtartama.

Elérhető kezelések:

  • Fogtömések
  • Inlay-Onlay (aranykerámia,-kompozit, porcelán)
  • Gyökérkezelés
  • Fogkő-eltávolítás

Kibillent egyensúly

A fejfájás, fogfájás, különféle rágási vagy nyelési zavarok, nyaki- és vállfájdalmak, hátfájdalmak, szédülés, fülzúgás, szempanaszok, a fülcsengés, vagy a reggeli fáradtság hátterében testünk egyensúlyi helyzetének problémái is állhatnak. Ezek az egyensúlyi kibillenések nyomot hagynak a fogainkon is, felszíni kopáshoz, fokozott érzékenységhez, meglazuláshoz, fogvesztéshez is vezethetnek.

Az egyensúly helyreállítása nemcsak a zavaró tünetek megszüntetése miatt fontos. Felelős fogászati munkát kiegyensúlyozott testben érdemes végezni. Hiszen ami a szájban történik, ugyanúgy visszahat a test többi részére, mint ahogy egy korábbi sérülés vagy a szülés hathatott az állkapocsízületre és fogainkra.

Fogászati Központunkban ezért szorosan együttműködünk kiropraktőrlogopédus és nyelésterápiában jártas kollégákkal.

Rólunk mondták

Rólunk mondták Rólunk mondták
Rólunk mondták

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó általános fogászati kezelések cikkeink Összes cikk