Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen folytattam, végzésem után a miskolci Semmelweis Kórház bőrgyógyászati osztályán, majd a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgoztam egyetemi adjunktusként. Bőrgyógyászat-, nemi betegségek- és kozmetológia-szakvizsgámat 1995-ben, sugárterápia-szakvizsgámat 2009-ben szereztem meg. Ugyanebben az évben PhD-fokozatot szereztem a bőreredetű limfómák témakörében.

Számos hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja vagyok, 85 magyar és angol nyelvű közleményem, idézhető absztraktom jelent meg, több mint 170 előadást tartottam hazai és nemzetközi kongresszusokon, több könyvfejezet társszerzője vagyok. Érdeklődési területem a bőronkológia, kiemelten foglalkoztat az anyajegyek szűrése, a rosszindulatú daganatok korai felismerése.

Szabadidőmben sokat olvasok, szeretek moziba járni és kirándulni.

Rólam mondták

Ahogy a korábbi alkalmak esetén, most is maximálisan elégedett voltam mindennel, ami a szolgáltatásaikhoz kapcsolódik. Köszönöm!
24 éves kismama
Nagyon kedves Erős doktornő, kiváló volt a kislányommal és velem is. A szaktudása lenyűgöző, mindenre kaptunk választ, minden megoldódott. Köszönjük szépen!
39 éves édesanya

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?