Bemutatkozás

2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben az orvosi diploma mellé az Országos Komplementer Orvosi Módszertani Intézetben a hagyományos kínai orvoslás doktori címét is megszereztem. Később a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán tettem sikeres aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát.

Kezdetben a SOTE Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Klinika rezidensképzésében vettem részt, majd szakorvosjelöltként gyakorlati éveimet a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház Központi Intenzív Osztályán töltöttem. 2014-től a karcagi Kátai Gábor Kórház intenzív osztályának szakorvosaként is dolgozom. Rendszeres előadója vagyok kongresszusoknak: 2011-ben a bikali Pulmonológiai és Aneszteziológiai Kongresszuson adtam elő, de részt vettem Hollandiában, Milánóban és Prágában is szakmai rendezvényeken.

Nyitott vagyok a holisztikus gyógymódok felé, hiszem, hogy a természetes hatásmechanizmusú biológiai terápiák előnyeinek kombinációja a nyugati orvoslással nagy lehetőség az egészség szolgálatában.

Rólam mondták

Harmadik alkalommal jártam önöknél és egyre kellemesebbek a tapasztalataim. A recepciós lányok nagyon kedvesek, a tájékoztatás hibátlan, a doktornő pedig minden szempontból kiváló, nagyon örülök hogy rátaláltam.
32 éves ügyintéző

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?