Online időpontfoglalás
Dr. Farkas Kitti

Dr. Farkas Kitti

aneszteziológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Elektrolipolízis
  • Innovatív mozgásszervi fájdalomcsillapító
  • Orvosesztétikai kezelések: bioszálas arcplasztika, hialuronsavas ránctalanítás, ajakfeltöltés
  • Mezoterápiás természetes hatóanyagú zsírbontó injekciós kezelés
  • Kezelés orvosi kollagéninjekcióval
  • Testsúlycsökkenés segítése hagyományos kínai akupunktúrával, illetve fülakupunktúrával

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben az orvosi diploma mellé az Országos Komplementer Orvosi Módszertani Intézetben a hagyományos kínai orvoslás doktori címét is megszereztem. Később a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán tettem sikeres aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát.

Kezdetben a SOTE Aneszteziológia és Intenzív Terápiás Klinika rezidensképzésében vettem részt, majd szakorvosjelöltként gyakorlati éveimet a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórház Központi Intenzív Osztályán töltöttem. 2014-től a karcagi Kátai Gábor Kórház intenzív osztályának szakorvosaként is dolgozom. Rendszeres előadója vagyok kongresszusoknak: 2011-ben a bikali Pulmonológiai és Aneszteziológiai Kongresszuson adtam elő, de részt vettem Hollandiában, Milánóban és Prágában is szakmai rendezvényeken.

Nyitott vagyok a holisztikus gyógymódok felé, hiszem, hogy a természetes hatásmechanizmusú biológiai terápiák előnyeinek kombinációja a nyugati orvoslással nagy lehetőség az egészség szolgálatában.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?