Online időpontfoglalás

Árak és árképzési szempontok

Árak és árképzési szempontok

Az anya megnyugtatása afelől, hogy magzatával minden rendben, ugyanolyan fontos számunkra, mint az, hogy az enyhe, vagy súlyos ultrahang eltérést mutató esetekben segítsünk az aggódó várandósnak, megfelelő differenciál-diagnosztikai tudás és vizsgálati idő biztosításával. Mindezek miatt szolgáltatásaink esetében tól-ig ár kommunikációt alkalmazunk. Pácienseink által a vizit végén fizetett összeg – az etikus árképzés talaján – nagy mértékben függ az esetlegesen felfedett eltérés szakmai jelentőségétől, dokumentációs és konzultációs igényétől, valamint a keletkezett jogi felelősség jellegétől.

Az alább felsorakoztatott áraink az úgynevezett "azonnali fizetési kedvezmény" igénybevétele esetén számítandó fel, melyet azon pácienseink alkalmazhatnak, akik helyben készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával vagy ezek kombinációjával fizetik ki a szolgáltatási díjat.

 

Tájékoztatásul álljon itt az első három trimeszteri szűrés vizsgálatainak kezdő árai tól-ig:

 

Első trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 77.500 Ft-112.500 Ft; Ikerterhességnél: 80.600 Ft-128.600 Ft

Második trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 67.600 Ft-109.700 Ft; Ikerterhességnél: 87.100 Ft-129.200 Ft

Harmadik trimeszteri kiterjesztett szűrés: Egyes terhességnél 48.300 Ft-90.400 Ft; Ikerterhességnél 62.800 Ft-104.900 Ft

 

Miért kell többet fizetnem a genetikai időszak második ultrahangos szűréséért, ha az első trimeszteri szűrést más intézetben végezték?

Intézetünkben a hazai protokollok mellett a legmagasabb szintű nemzetközi protokollnak is megfelelő ellátási rendszer működik. Alapelvünk, hogy ha a várandós szakmai véleményért (legyen az első- vagy másodvélemény) intézetünkhöz fordul a terhesség bármelyik időszakában, a szakmai ellátása nem lehet alacsonyabb szintű, mint annak, akinek a várandósságát a kezdetektől fogva monitorozzuk és véleményezzük. Az intézetünkben alkalmazott szigorú szakmai protokoll más szintű orvosi jogi felelősséget, odafigyelést és energia befektetést kíván azoknál a pácienseknél, akikkel nem mi foglalkozunk a várandósság teljes ideje alatt. Ezek az alább részletezett módszertanok költségesebb teszik az ilyen típusú konzultációkat.

 

Diszpécserszolgálat, recepció, időpont adása:

A páciensek regisztrálása, a kért vizsgálat okának feltérképezése, a genetikai időszakban intézetünkben először járó várandósok számára nyújtott információk megadása.

Intézetünkben a páciensek ellátása soha nem az ultrahangvizsgálattal kezdődik, hanem az előkészítő asszisztens által végzett anamnézis felvételével (a jelen- és a korábbi terhességére vonatkozó információk bekérése, családi anamnézis felvétele, előzetes, más intézetben kiadott leletek rendszerezése, a terhességhez nem kötődő kórtörténeti adatok, gyógyszerek, családi vonatkozások stb.), részletes feltérképezésével indul.

 

A szakorvosi ultrahangvizsgálat:

Egy második trimeszteri genetikai szűrésnek óhatatlanul támaszkodni kell az első trimeszterben végzett vizsgálat eredményeire. Mivel más intézetekben a nálunk rutinszerűen végzett kiterjesztett szűrés – amely a kromoszóma-rendellenességek kockázatbecslésén túl magában foglalja a magzat részletes anatómai- és korai szívvizsgálatát is – csak elvétve végeznek, ezért minden 20 hetes várandósnál, aki előszőr jár nálunk, a magzatot a saját legmagasabb szintű protokollunk szerint vizsgáljuk, hiszen a más intézetekben végzett első trimeszteri szűrések kevésbé kiterjesztett jellegűek.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?