Online időpontfoglalás

A legmenőbb fogsor a legegészségesebb is

Dr. Csermely Márta fogszabályozó szakorvos gyakran találkozik görnyedt tartású tinikkel a kezelések során. Miért nem mondja nekik, hogy „húzd már ki magad”?

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
A legmenőbb fogsor a legegészségesebb is

Mert a rossz tartás mögött sokszor olyan anatómiai ok áll, ami miatt a tini ezzel a tipikus fej és nyaktartással ösztönösen is a légzés útját próbálja megkönnyíteni. A fogszabályozó szakorvos is ezen dolgozik: a felső fogív szélesítésével helyet teremt ahhoz, hogy logopédiai segítséggel a páciens beleszoktassa a nyelvét ebbe a megnövekedett térbe, ami így segíthet abban, hogy az alsó állcsont kiegyensúlyozott pozícióba kerüljön. Aki ezt nehezen vizualizálja, annak a doktornő egy fogsor-modellen szemlélteti is a vizit során. További szemléletes magyarázatot talál legújabb videónkban a fogszabályozás esztétikai és funkcionális előnyeiről és arról, hogy állhat így helyre az állkapocsízületi egyensúly
 

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó cikkek Összes cikk