Dr. Dorka Tímea
Dr. Dorka Tímea
fogszakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • esztétikai fogászat

Bemutatkozás

Középiskolás koromtól orvosi pályára készültem, olyan hivatást kerestem, ahol hasznát vehetem nagypapámtól örökölt kézügyességemnek, kreativitásomnak és szépérzékemnek, ugyanakkor emberekkel foglalkozhatok. Hamar kikristályosodott előttem, hogy mi az az út, amin járnom kell. 2009-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat az Egyesült Államokban, a Las Vegas-i Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, az Englewood Dental által finanszírozott implantológiai rezidensképzésen folytattam. Az American Academy of Implant Dentistry tagja vagyok. Szakterületeim közé tartozik az általános, a konzerváló, valamint az esztétikai fogászat, ugyanakkor jártas vagyok a szájsebészeti beavatkozásokban is. A felsoroltak közül az esztétikai fogászat áll hozzám a legközelebb, mert azon keresztül életminőséget lehet változtatni: egy embernek visszaadni a régi vagy megteremteni az addig sosem volt önbecsülését és magabiztosságát.

Elsődleges szempontom, hogy fájdalommentes, precíz ellátásban részesítsem betegeimet. Egyetlen fogászati ellátásnak sem kell fájnia! Minden esetben – akár egy fogtömésről, akár komolyabb fogpótlásról van szó – arra törekszem, hogy a végeredmény esztétikus és természetes hatású legyen. Munkámban kulcsfontosságúnak tartom orvos és páciens együttműködését, a megfelelő kommunikációt. Fontos számomra, hogy betegeim bizalommal üljenek a fogorvosi székbe. Mint az életrevaló emberek általában, nem probléma-, hanem megoldásorientált vagyok. Észreveszem a problémát, de nem akadok fönn rajta, hanem megoldom, nem ismerek lehetetlent. Ezt a mentalitást, valamint az emberközpontú hozzáállást Amerikából hoztam magammal. Ahogy a maximalizmust is: csak a legjobb eredménnyel érem be. A legfőbb visszaigazolás számomra a boldog páciens. Empátiám hozzásegít ahhoz, hogy pontosan értsem, mit érez a páciens akkor, amikor olyan fogsort, vagyis olyan mosolyt kap, amilyen azelőtt talán sosem volt neki.

Rólam mondták

A doktornő szuper volt. A jövőben hozza fogunk járni!
32 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?