Dr. Váradi Éva
Dr. Váradi Éva
radiológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Bemutatkozás

Dr. Váradi Éva gyermekkora óta az orvosi pályára készült, a Semmelweis Egyetemen folytatott tanulmányai alatt ismerkedett meg a diagnosztikus eljárások képalkotó eszközeivel és módszereivel. A szakterület választásának fontos eleme volt annak felismerése, hogy az időben alkotott jó diagnózis  felállításaszámos kórképnél felbecsülhetetlen értékű.  A korrekt képalkotó diagnosztikát az egyre innovatívabb technikai eszközök teszik lehetővé, az alkalmazott képalkotó eljárások a medicinális tudományok egyik leggyorsabban fejlődő ága.

Váradi doktornő a vizsgálatok során lényegesnek tartja a tiszteletteljes és megértő kommunikációt,  véleménye szerint erre épül a problémák és panaszok feltárása. A nyugodt légkörben, professzionális környezetben a vizsgálatok során kapott információk érthető átadása, megbeszélése a pácienssel orvosi vizsgálatainak fontos része. Elemző, körültekintő orvosként a legnagyobb sikerélményei az ultrahang vizsgálatokhoz kötődnek: a páciensek rendszeres visszatérése a rendelőbe élteti gyógyító hitvallását.

Szabadidejét legszívesebben a családjával és barátaival tölti, ha ők nincsenek a közelben, szívesen olvas klasszikus irodalmat, vagy a kutyáival tesz egy sétát.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?