Bemutatkozás

Gyógypedagógusi diplomámat logopédiai és pszichopedagógiai szakirányon az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szereztem meg 2010-ben, majd ugyanitt gyógypedagógiai terápiás szakirányon 2012-ben végeztem el az MA-képzést. Az autizmus spektrum pedagógiája szakirányú posztgraduális képzést 2015-ben fejeztem be, ezután autizmus-szaktanácsadó képesítést szereztem. Szakmai és gyakorlati tudásomat Magyarországon a köznevelési és az egészségügyi ellátás színterein, valamint külföldön több országban is szereztem (Finnország, Anglia, Egyesült Államok). A McDaniel College budapesti campusán 2021-ben pszichológia BA-diplomát szereztem. Ismereteimet továbbképzéseken és tanfolyamokon folyamatosan bővítem.

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem Pszichológiai Doktori Iskolájában kognitív pszichológia doktori képzésben folytatom tanulmányaimat. Munkám során egyénre szabott, a személyt, élethelyzetét, környezetét és szükségleteit figyelembe vevő diagnosztikát, terápiát és tanácsadást nyújtok a hozzám forduló családok és személyek számára.

Szabadidőmben szívesen utazom, koncertre járok és olvasok.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?