Dr. Bajnok Éva Ph.D.
Dr. Bajnok Éva Ph.D.
endokrinológus, belgyógyász, obezitológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 08:00-14:00
Kedd: -
Szerda:- -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

2000-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd tanulmányaimat ösztöndíjas PhD-hallgatóként folytattam, és summa cum laude minősítéssel végeztem. Chicagóban 2003 és 2005 között kutatóként dolgoztam a Rush University Medical Centerben.

Diabetológiai és obezitológiai licencemet 2014-ben, endokrinológiai szakvizsgámat 2016-ban szereztem meg.  2006 és 2008 között a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikán, 2008 és 2009 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet III. sz. Belgyógyászati Osztály diabetológiai részlegén, majd 2012-től mostanáig a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ II. sz. Belgyógyászati Osztály endokrinológiai és diabetológiai részlegén voltam osztályos orvos.

Rólam mondták

Nem bántam meg, hogy Bajnok doktornőt választottam ismét: kedves, alapos, nyomon követi, hogy alakul a beteg állapota, amit nagyon értékelek. Ugyanakkor a doktornő személyisége és kommunikációja kifejezetten nyugtatólag hat, ami igen fontos az olyan aggódásra hajlamos pácienseknél, mint én.
46 éves női páciens
Kimagaslóan elégedett voltam Bajnok doktornő munkájával, professzionalitásával és kedvességével. Olyan problémát is észrevett rajtam, ami egyébként nem képezte volna a feladatát a vizsgálat során, de egy jó orvoshoz méltóan a körültekintésének és figyelmességének köszönhetően ezt a problémámat is megoldotta. Az asszisztense is kedves, és profi munkát végzett a poszt covid vizsgálat során. Nem tudom, hogy más orvosok is ilyen alaposak-e a poszt covid kivizsgálások során, de nagyon hálás vagyok.
40 éves pszichológus
Dr. Bajnok Éva orvosnő a legjobb endokrinológus Magyarországon. A beteget teljes egészében vizsgálja, fontos számára, hogy mi váltotta(hatta) ki a betegséget, nem a tüneteket kezeli és elégszik meg ennyivel. Számára fontos a gyógyítás (testi és lelki egyaránt). Nagyon pozitív személyiség. Minden pajzsmirigybetegséggel küzdő betegnek ajánlom őt!
51 éves női páciens
A doktornőt szakmai tudása alapján választottam, de az alapossága és részletessége még így is több volt, mint amire számítottam és a maximális elégedettség vele és asszisztensével kapcsolatban abszolút kifejező. A hangsúly pedig a "maximális"-on van.
36 éves férfi páciens
Dr Bajnok Éva a legjobb "orvos élményt" biztosította, amit valaha tapasztaltam. Alapos, fókuszált és világos volt. Az asszisztense is nagyon kedves volt. Szuper csapat!
34 éves férfi páciens
Talán életem legkedvesebb orvosával találkoztam. Ilyen figyelmet, empátiát, törődést nem tapasztaltam még. Az időpontfoglalásom nem sikerült, a rendszerben nem látszott, de a recepciós hölgyek mindent megtettek, hogy bejussak, miközben maximálisan megnyugtattak, hogy minden rendben van. Ha egy orvos, a rendelő ennyire figyelmes és alapos, az már fél gyógyulás. És ezt teljesen komolyan mondom. Köszönöm!
45 éves férfi páciens
Bajnok doktornő a legkedvesebb, legprofibb, legalaposabb orvos, akit ismerek! Minden szempontból maximálisan meg vagyok elégedve vele és az RMC-vel! Hálásan köszönöm a munkájukat! További sok sikeres gyógyítást kívánok!
33 éves női páciens
Dr. Bajnok Éva nagyon akkurátus, odafigyelő, figyelmes doktornő! Olyan kérdéseket tett fel, amelyeket eddig soha egyetlen orvos sem, hogy pontosan megértse az egészségügyi helyzetem. Emellett nagyon kedves és előzékeny! Maximálisan elégedett voltam vele és az asszisztensével is: ő is rendkívül kedves volt, emellett szinte érezni sem lehetett, amikor vért vett. Vissza fogok járni a doktornőhöz! Köszönöm ezúton is!
43 éves fotós

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?