Dr. Csapó Judit
Dr. Csapó Judit
urológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 16:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat 2009-ben a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, tanulmányaim mellett az Országos Mentőszolgálat mentőtisztjeként dolgoztam. Urológiai szakvizsgámat 2016-ban teljesítettem, szakorvosi képzésemet pedig a Semmelweis Egyetemen és a Péterfy Sándor Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetében végeztem.

Jelenleg a Péterfy Sándor Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központban, illetve a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban dolgozom urológusként, második szakvizsgaként pedig klinikai onkológiai képzésben veszek részt.

Szabadidőmet szívesen töltöm sporttal, művészetekkel és utazással.

Rólam mondták

Mindenki udvarias, és a szervezettség rendkívül gördülékeny. A szakorvos és asszisztense kifejezetten empatikus és alapos. A szolgáltatás és a környezet is minőségi.
54 éves ügyész
Csapó doktornő nagyon körültekintő, alapos volt a vizsgálat és a felvilágosítás is. Örülök, hogy nála sikerült időpontot kapnom.
34 éves férfi páciens

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?