Dr. Gullai Nóra Ph.D.
Dr. Gullai Nóra Ph.D.
auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Egynapos sebészet: sikertelen terhesség műszeres befejezése, terhességmegszakítás, LLETZ
  • Általános nőgyógyászat
  • Magzati medicina (magzati szűrővizsgálatok, praeeclampsia- és koraszülés-kockázatbecslés)
  • Szülészeti és nőgyógyászati ultrahang
  • Várandósgondozás

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem diplomámat summa cum laude minősítéssel. Szülészet-nőgyógyászatból tettem szakvizsgát, PhD-képzésemet az SE Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola Reproduktív medicina programjában végeztem.

A Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaság és a londoni Fetal Medicine Foundation által elismert ultrahangvizsgálói engedélyekkel rendelkezem. Fő érdeklődési területem a bizonyítékokon alapuló, korszerű nőgyógyászati ellátáson túl az ultrahang-diagnosztika és a magzati orvostudomány. Magyarországról elsőként nyertem el az EBCOG (Európai Szülészeti és Nőgyógyászati Kollégium) klinikai ösztöndíját, Haynal Imre-emlékérmet kaptam, több éven át köztársasági ösztöndíjban, kiváló TDK-hallgató kitüntetésben és Kerpel-Fronius Ödön kutatási ösztöndíjban részesültem, Jr. Templeton Fellow voltam. 2003 és 2006 között az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet molekuláris farmakológia kutatócsoportjának voltam tagja. Külföldi tanulmányúton Londonban, Rómában és Svájcban jártam. Tagja vagyok a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Méhnyakkórtani és Kolposzkópos Társaságnak.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?