Dr. Pukancsik Dávid Ph.D.
Dr. Pukancsik Dávid Ph.D.
emlősebész, plasztikai és rekonstrukciós sebész szakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 17:30-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán. 2012-től az Országos Onkológiai Intézet emlő- és lágyrészsebészeti osztályán dolgozom plasztikai és rekonstrukciós sebészként. Kiemelten foglalkozom az emlő alaki, formai és méretbeli eltéréseit korrigáló esztétikai műtétekkel. Egyik legfőbb törekvésem a korszerű emlősebészeti technikák alkalmazása, az emlő onkoplasztikus megtartása, illetve szükség szerint helyreállítása. Tudományos fokozatomat (PhD) is a modern onkoplasztikus emlősebészet témájában nyertem el 2017-ben a Szegedi Tudományegyetemen.

Kutatási témámban rendszeresen adok elő külföldi és hazai konferenciákon, illetve publikálok tudományos folyóiratokban. Több nemzetközi emlősebészeti centrumban szereztem szakmai tapasztalatot, melyek közül az egyik legmeghatározóbb a londoni Guy’s and St Thomas’ Kórházban töltött idő volt.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?