Dr. Pukancsik Dávid Ph.D.
Dr. Pukancsik Dávid Ph.D.
emlősebész, plasztikai és rekonstrukciós sebész szakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Emlő esztétikai sebészete
  • Mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás
  • Modern onkoplasztikus emlősebészet
  • Emlőrekonstrukció
  • Emlőaszimmetria helyreállítása
  • Sajátzsír-feltöltés
  • Dermatoonkológiai betegségek sebészi kezelése

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán. 2012-től az Országos Onkológiai Intézet emlő- és lágyrészsebészeti osztályán dolgozom plasztikai és rekonstrukciós sebészként. Kiemelten foglalkozom az emlő alaki, formai és méretbeli eltéréseit korrigáló esztétikai műtétekkel. Egyik legfőbb törekvésem a korszerű emlősebészeti technikák alkalmazása, az emlő onkoplasztikus megtartása, illetve szükség szerint helyreállítása. Tudományos fokozatomat (PhD) is a modern onkoplasztikus emlősebészet témájában nyertem el 2017-ben a Szegedi Tudományegyetemen.

Kutatási témámban rendszeresen adok elő külföldi és hazai konferenciákon, illetve publikálok tudományos folyóiratokban. Több nemzetközi emlősebészeti centrumban szereztem szakmai tapasztalatot, melyek közül az egyik legmeghatározóbb a londoni Guy’s and St Thomas’ Kórházban töltött idő volt.

Rólam mondták

Két hónapja volt a műtétem, maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel. Külön köszönet az asszisztensnek, Zsófinak, aki a műtét előtt, közben és után is velem volt. Megnyugtató volt a közvetlensége, nagyon empatikus. Az egész klinika nagyon kedves, nem utoljára választottam ezt a helyet.
30 éves női páciens
Minden orvos és nővér, akivel találkoztam nagyon kedves és segítőkész volt. Jó hangulatban zajlott a műtétre készülés is. A doktor úr (ha nem is bőbeszédű) nagyon korrekt és érthető módon magyarázta el az opciókat, hogy minek mi a következménye, előnye-hátránya, ami nekem sokat segített a döntésben.
46 éves női páciens
A doktor úr nagyon kedves volt, mindenről pontosan tájékoztatott, minden kérdésemre készséggel válaszolt, kérésemre soron kívüli kötözésre is beugrott a kedvemért. További sikeres munkát kívánok neki és a cégnek is.
53 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?